Met de applicatie Jouw telefoon kunnen we foto's van onze mobiel rechtstreeks vanaf de pc verwijderen

Inhoudsopgave:

Met de applicatie Jouw telefoon kunnen we foto's van onze mobiel rechtstreeks vanaf de pc verwijderen
Met de applicatie Jouw telefoon kunnen we foto's van onze mobiel rechtstreeks vanaf de pc verwijderen
Anonim

De Your Phone-app is toevallig een van de meest interessante tools voor degenen die het gebruik van een PC combineren met Windows 10 en aan de andere kant een telefoon met Androidals besturingssysteem. Een applicatie die Microsoft verwent met constante updates waarin ze in de loop van de maanden verschillende verbeteringen en functies toevoegen.

Onder het nieuws dat het heeft ontvangen, hebben we gezien hoe op de pc de informatie kan worden weergegeven van de audio die op de mobiel wordt afgespeeld, hoe het in staat is om de dekking te tonen, hoe de grootte van de bestanden die kunnen worden uitgewisseld neemt toe, de mogelijkheid om te kopiëren en plakken tussen sommige apparaten of tussen andere, naarmate het aantal foto's dat kan worden weergegeven, wordt uitgebreid. Toevoegingen waaraan een zeer interessante is toegevoegd, zoals de mogelijkheid om foto's van de mobiel rechtstreeks vanaf de pc te verwijderen

Niet mobiel aanraken

Gebonden
Gebonden

Zoals ze zeggen van het Aggiornamenti Lumia Twitter-account, werkt Microsoft al aan een zeer interessante nieuwigheid die de toepassing Your Windows 10 Phone zou moeten bereiken. Het is de mogelijkheid dat mobiele foto's maar direct verwijdert vanaf onze pc

Het elimineert de noodzaak om het proces via de mobiele telefoon uit te voeren, iets dat handig is als we vanaf de pc werken en de aandacht niet willen afleiden. In de video die het proces laat zien, is een flinke vertraging te zien, dus foto voor foto verwijderen is niet iets dat agile is. Het moet echter duidelijk zijn dat dit de eerste stappen van een functie zijn en dat er daarom nog veel ruimte voor verbetering is.

Deze verbetering komt eerst via de Build die kan worden gedownload van het Dev Channel (onthoud dat het nu kanalen zijn en geen ringen) en zoals gewoonlijk het zal compatibel zijn met ondersteunde Android-terminals door de Jouw telefoon-app en laat de Jouw telefoon Companion-app installeren.

Uw telefoonpartner

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft
  • Download: Voor Android in Google Play Store

Populair onderwerp