Microsoft Teams bereidt de update van augustus voor: videogesprekken worden minder "saai" met Mode Together

Inhoudsopgave:

Microsoft Teams bereidt de update van augustus voor: videogesprekken worden minder "saai" met Mode Together
Microsoft Teams bereidt de update van augustus voor: videogesprekken worden minder "saai" met Mode Together
Anonim

Een van de Microsoft-applicaties die de meeste kracht heeft gekregen als gevolg van de huidige pandemische situatie die we ervaren, is Teams. De tool van het in Redmond gevestigde bedrijf om teamwerk te verbeteren, zowel in professionele als educatieve omgevingen en dat we de afgelopen weken hebben gezien hoe het is versterkt met nieuwe functies en verbeteringen.

Meer mogelijkheden zoals die nu met de laatste updates aankomen. Nieuwigheden waaronder de zogenaamde dynamische weergave die het werk vergemakkelijkt bij het delen van bestanden of de mogelijkheid om deel te nemen aan een videogesprek in een soort virtuele kamer dankzij de "Together Mode"

Videogesprekken, dynamischer

teams
teams

Van alle nieuwigheden die deze update met zich meebrengt, kan niet worden ontkend dat de zogenaamde "Mode Together" de meest opvallende is, een functie die gebruikers in augustus zal bereiken. Als de videogesprekken saai leken, is dit iets dat kan veranderen, want met deze tool bevinden alle deelnemers aan het videogesprek zich in dezelfde virtuele omgeving.

Wat

Teams doet, is de achtergrond wegknippen die in de oproep van elke persoon verschijnt. Alleen "blijft" bij het silhouet van de interveniënt om een soort avatar te creëren die vervolgens in een vooraf bepaalde virtuele omgeving wordt geplaatst, zoals een klaslokaal met virtuele stoelen, een rechtbank of een cafetaria.

teams
teams

Met de "Togheter Mode" wint het videogesprek aan dynamiek, omdat ze allemaal zijn geïntegreerd in een virtuele ruimte, waardoor het gemakkelijker is om ze "onder controle" te hebben van het kijken naar het raam per raam, elk met een andere achtergrond. Bovendien maakt de nieuwe functie het gemakkelijker om andere gebruikers te zien door de afbeelding te spiegelen.

De "Samen-modus" stelt tot een totaal van 49 deelnemers in staat om deel te nemen en stelt je in staat om op een bepaalde manier met hen te communiceren door de positie van elk met respect te kennen aan de anderen

Makkelijker om documenten te delen

Maar naast deze opvallende en esthetische verbetering wil Teams ook de prestaties verbeteren bij het delen van documenten, werk of bestanden. Dus het zal een nieuwe dynamische weergave integreren waarmee u gemakkelijk bestanden of presentaties naast de vensters van elke gebruiker kunt delen.

Ze zullen ook de kwaliteit van de verzonden video verbeteren, door filters toe te voegen en correctie van licht en kleuren en zullen het toegankelijker maken door automatische live ondertitels te hebben. Ook het aantal deelnemers wordt verhoogd, wat met deze update oploopt naar 1.000 gebruikers per videogesprek of 20.000, in het geval dat ze alleen een presentatie bijwonen.

Ten slotte heeft het bedrijf aangekondigd dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Lenovo en Yealink om slimme display-luidsprekers te maken die Microsoft Teams integreren om rechtstreeks met de app te bellen. We zagen bijvoorbeeld onlangs de Yaelink VC210 en nu weten we dat de Lenovo ThinkSmart View een van de eerste apparaten zal zijn met deze specificatie.

Populair onderwerp