De Surface Duo is de hoofdrolspeler op de foto van Panos Panay. Hebben we een op handen zijnde lancering?

Inhoudsopgave:

De Surface Duo is de hoofdrolspeler op de foto van Panos Panay. Hebben we een op handen zijnde lancering?
De Surface Duo is de hoofdrolspeler op de foto van Panos Panay. Hebben we een op handen zijnde lancering?
Anonim

We verwachten met de lancering van de Surface Duo, een apparaat waar alles op wijst, waarvan de technische specificaties bijna tot in detail zijn uitgelekt en waarvan zelfs wordt gespeculeerd met een zeer op tijd, tussen de maanden juli en augustus.

De waarheid is dat alles over de Surface Duo nieuws is om twee redenen: ten eerste omdat het Microsoft's eerste mobiele telefoon is na het Windows Phone-fiasco waarin het ook gebruik maakt van Android en ten tweede voor het wedden op een dubbel scherm in vergelijking met de flexibele schermen die zo in de mode zijn. Het is niet verwonderlijk dat Panos Panay op zijn Twitter-account verschijnt en zijn Surface Duo laat zien.

Surface Duo geen geheimen

Panos Panay doet een handmatige pose van de Surface Duo. Geen gestolen foto's of afbeeldingen met een zeer slechte kwaliteit. De Surface Duo op de foto is in al zijn glorie te zien. En door dat detailniveau vallen sommige aspecten op.

De Surface Duo die vereeuwigd lijkt, v alt op door het aanbieden van meer afgeronde randen dan we tot nu toe hebben gezien, wat mogelijk te wijten is aan een herontwerp van de terminal of omdat gebruik maakt van een soort bumper of hoesbeschermer Merk op dat deze dezelfde kleur heeft als de Surface Duo.

Op de foto zie je een apparaat dat, met de schermen uitgeklapt, erg dun is of tenminste, het lijkt niet te dik Je kunt duidelijk de centrale scharnier dat dient om beide schermen te verenigen, vooral vanwege de witte kleur van het model. Zelfs het t-shirt, met een karikatuur van de terminal, dient om de pose te begeleiden.

Onthoud dat Microsoft, met een nog niet bekende releasedatum, nog steeds werkt aan aspecten van de software en interface die de Surface Duo zal gebruiken.

Een apparaat dat, als de voorspellingen uitkomen, een Snapdragon 855 SoC heeft, ondersteund door 6 GB RAM en met opslagcapaciteiten van 64 en 256 GB Mettwee AMOLED-schermen van elk 5,6 inch , met een resolutie van 1.800 x 1.350 pixels, 4:1-beeldverhouding en 401 dpi, in het multimediagedeelte zou het een camera hebben van 11 megapixels met brandpuntsopening 2.0 (/ 2.0). Een set aangedreven door een 3.460 mAh-batterij en die een USB Type C-poort zou hebben voor verbindingen en een nanoSIM-kaart.

Populair onderwerp