Microsoft bereidt de herfstupdate voor en brengt Build 20152 uit binnen het Dev Channel in het Insider-programma

Inhoudsopgave:

Microsoft bereidt de herfstupdate voor en brengt Build 20152 uit binnen het Dev Channel in het Insider-programma
Microsoft bereidt de herfstupdate voor en brengt Build 20152 uit binnen het Dev Channel in het Insider-programma
Anonim

Microsoft blijft stevige stappen zetten in de evolutie van Windows 10 en is al ondergedompeld in de voorbereiding van de update die we in het oog moeten zien, de volgende grote stap voor het einde van het jaar. Dit is wat we nu kennen als de 20H2-tak. En Microsoft blijft builds vrijgeven binnen het Insider-programma, nu met Build 20152 binnen het Dev Channel

Als we onlangs hebben gezien hoe de ringen via de kanalen veranderden, is het nu tijd om ernaar te verwijzen met deze release, een build die vooral correcties van fouten die al aanwezig waren in eerdere compilaties Een aankondiging, die van de lancering, die ze hebben gedaan binnen het Twitter-account van het Insider-programma.

Verbeteringen en reparaties

 • Deze build repareert een bug waardoor ervoor zorgde dat Kladblok onverwachts werd verwijderd na het resetten van de pc. Als dit voor jou het geval is, kun je Kladblok opnieuw installeren via Optionele functies in Instellingen.
 • Er is een bug opgelost die ervoor zorgde dat het "Windows heeft ruimte nodig om door te gaan" dialoogvenster geen Doorgaan-knop weergaf om door te gaan met het proces.
 • Verhelp het probleem met het Windows Update-pictogram verschijnt niet in het systeemvak van deLos een probleem op waardoor de een IME getypt als als het aan was, terwijl het eigenlijk uit was. Ondanks het klikken op de IME-modusindicator in de taakbalk, veranderde het ook niet van status.

Aanwezige problemen

Bouwen
Bouwen
 • Bezig met het oplossen van een probleem waardoor sommige systemen crashen met een bugcontrole HYPERVISOR_ERROR.
 • Bestudeer bugs die ervoor zorgen dat het updateproces gedurende lange perioden blijft hangen bij het installeren van een nieuwe build.
 • Bent u op de hoogte van de bugs veroorzaakt door Kladblok waardoor bestanden die automatisch zijn opgeslagen tijdens het opnieuw opstarten van de pc mogelijk niet opnieuw worden geopend (als die optie is ingeschakeld in Instellingen). Documenten kunnen worden opgehaald uit %localappdata%-Notepad.
 • Sommige Insiders ervaren mogelijk een bugcontrole en terugdraaien wanneer ze proberen om bij te werken naar deze build als er een Xbox-controller op het apparaat is aangesloten. Mogelijk ziet u foutcode 0xc1900101 in Windows Update History. Om het probleem op te lossen, koppelt u uw Xbox-controller los of ontkoppelt u deze om de update succesvol te laten verlopen.
 • In de nieuwste build kunnen sommige games en apps mislukken bij het opstarten of niet installeren. De oorzaak is gevonden en er wordt gewerkt aan een oplossing voor een toekomstige vlucht.
 • Studie meldt dat het scherm donker wordt na het upgraden naar de vorige versie.
 • Weet u een probleem waarbij Task Manager een CPU-gebruik van 0,00 GHz rapporteert op het tabblad Prestaties.
 • We werken aan een oplossing voor een probleem waardoor Reset deze pc altijd de fout weergeeft "Er is een probleem opgetreden bij het resetten van deze pc" bij opstarten vanuit Instellingen. Om het probleem op te lossen, gebruikt u Geavanceerd opstarten (Windows RE) om Reset deze pc te starten.

Als je lid bent van het Dev Channel binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp