Het is een aantal maanden geleden, maar Windows 7 en Windows 8.1 hebben eindelijk toegang tot de nieuwe Edge via Windows Update

Inhoudsopgave:

Het is een aantal maanden geleden, maar Windows 7 en Windows 8.1 hebben eindelijk toegang tot de nieuwe Edge via Windows Update
Het is een aantal maanden geleden, maar Windows 7 en Windows 8.1 hebben eindelijk toegang tot de nieuwe Edge via Windows Update
Anonim

Edge is een tastbare realiteit in Windows en het is voor alle gebruikers sinds Microsoft op 15 januari besloot dat het tijd was om de testkanalen te verlaten, de enigen die alle voordelen konden proevendie ik toevoegde dankzij de mogelijkheden van Chromium.

Later was het tijd om het uit te brengen en Edge te vervangen in de klassieke versie, degene die we Edge Legacy zijn gaan noemen. Met Windows 10 May 2020 Update was de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge er al om de klassieke versie te vervangen, maar Windows 7 en Windows 8 moesten nog komen.1, twee besturingssystemen kunnen het al testen zonder een handmatige installatie uit te voeren.

Wijzig de standaardbrowser niet

windows 7 met rand
windows 7 met rand

Microsoft is begonnen de komst van de nieuwe Edge vrij te geven voor al die computers die nog op eerdere besturingssystemen zijn geïnstalleerd, zoals dit is het geval voor Windows 7 en 8.1 To toegang tot de nieuwe Edge is voldoende om in Windows Update te duiken en aan een paar vereisten te voldoen. Een lange wachttijd, aangezien Microsoft medio januari Edge-ondersteuning voor Windows 7 aankondigde.

In het geval van Windows 7 SP1, moet u de volgende updates hebben geïnstalleerd voordat u deze update toepast en in het geval van het gebruik van 8.1, zijn er geen vereisten om deze update toe te passen:.

  • Je moet de SHA-2-update (KB4474419) van 23 september 2019 of een latere SHA-2-update hebben geïnstalleerd en vervolgens je apparaat opnieuw opstarten voordat je deze update toepast. Als u Windows Update gebruikt, wordt u automatisch de nieuwste SHA-2-update aangeboden.
  • U moet de Servicing Stack-update (SSU) (KB4490628) van 12 maart 2019 of een latere SSU-update hebben geïnstalleerd.

De komst van Chromium-powered Edge op Windows 7 en 8.1 brengt ook een aantal vermeldenswaardige punten met zich mee De eerste en degene die sommige gebruikers en bedrijven die bang zijn voor de compatibiliteit is positief, aangezien het de klassieke versie van Edge niet vervangt, de standaardbrowser niet verandert en het biedt ook compatibiliteit met Internet Explore.

Windows 7, is een versie die niet langer wordt ondersteund (in feite het heeft sinds februari geen extra patch ontvangen), iets dat zelfs het verzamelen van handtekeningen heeft gemotiveerd dus dat wordt een open source systeem.

De implementatie is progressief, dus het kan een paar dagen duren voordat de melding in Windows Update wordt weergegeven.

Populair onderwerp