De Your Phone-app onthult al ondersteuning voor de nieuwe Microsoft-release: de lancering kan heel dichtbij zijn

Inhoudsopgave:

De Your Phone-app onthult al ondersteuning voor de nieuwe Microsoft-release: de lancering kan heel dichtbij zijn
De Your Phone-app onthult al ondersteuning voor de nieuwe Microsoft-release: de lancering kan heel dichtbij zijn
Anonim

Microsoft's Surface Duo is toevallig een van de meest interessante producten van het Amerikaanse bedrijf waarvan we de lancering dit jaar zullen bijwonen. Het is niet verrassend dat het de eerste telefoon van het bedrijf is na de mislukte poging die werd veroorzaakt door de weddenschap die Windows Phone met zich meebracht. En alsof dat nog niet genoeg is, dit is de eersteterminal met twee schermen van het bedrijf.

Aanvankelijk werd gedacht aan het einde van het jaar, dit apparaat dat de Surface Neo zou vergezellen, ziet hoe de laatste dagen het nieuws over zijn specificaties is versneld en er zijn zelfs tekenen die wijzen op een zeer nabije lancering in de tijd. Inzichten die Zac Bowden nu weer aan het voeren is

Ondersteuning in de Jouw telefoon-app

Duo
Duo

De bekende journalist van Windows Central heeft een goede hand als het gaat om het geven van nieuws over het merk Redmond. En als je al hebt gewaarschuwd voor mogelijke functies of een bijna-release, bevestigt deze laatste mogelijkheid nu opnieuw dankzij een applicatie zoals es Your Phone.

Volgens Bowden en zoals hij op Twitter heeft gepost, is dit een duidelijk bewijs dat we voor een op handen zijnde lancering staan. Dat komt omdat de Jouw telefoon-app Surface Duo al ondersteunt.

Op zijn Twitter-account heeft hij laten zien hoe de Your Phone-app ons nu in staat stelt om onderscheid te maken tussen Android-gebaseerde modellen die al op de markt zijn en de Surface Duo. Niets onbelangrijks, want we moeten niet vergeten dat het een app is die Microsoft zorgvuldig verwent met constante updates.

Uw telefoonpartner

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft
  • Download: Voor Android in Google Play Store

De foto bij het artikel, die wordt aangeboden door de app Jouw telefoon, heeft vragen opgeroepen, zoals de foto die verwijst naar de frameloze ruimte aan de rechterkant van het scherm. Een gat dat volgens Bowden bedoeld is om een vingerafdruklezer te huisvesten.

Als de voorspellingen uitkomen, zullen we een model tegenkomen dat is uitgerust met een Snapdragon 855 SoC. Een processor die meer dan een jaar te laat zal zijn, omdat het heel dichtbij de revisie van de Snapdragon 865 die telefoons die op dat moment zijn uitgebracht, zullen spelen. Deze set wordt ondersteund door 6 GB RAM en met opslagcapaciteiten van 64 en 256 GB (je moet weten welk type geheugen het gebruikt).

Het zou een 11-megapixelcamera bevatten met een brandpuntsopening van 2,0 (ƒ / 2,0) en twee 5,6-inch AMOLED-schermen elk, met een resolutie van 1.800 x 1.350 pixels, 4:1-beeldverhouding en 401 dpi. Een set aangedreven door een 3.460 mAh-batterij en die een USB Type C-poort zou hebben voor verbindingen en een nanoSIM-kaart.

De tweet heeft de nieuwsgierigheid van de gebruikers gewekt en wanneer ze met hun vragen worden geconfronteerd, is Bowden er zeker van: de Surface Duo zou tussen juli en augustus moeten aankomen, zoals we zei, om de Galaxy Fold 2. voor te blijven

Populair onderwerp