Microsoft brengt DTS:X audio-ondersteuning naar Xbox: je kunt het nu testen met de DTS Sound Unbound-app

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt DTS:X audio-ondersteuning naar Xbox: je kunt het nu testen met de DTS Sound Unbound-app
Microsoft brengt DTS:X audio-ondersteuning naar Xbox: je kunt het nu testen met de DTS Sound Unbound-app
Anonim

Microsoft blijft inzetten op het verbeteren van de prestaties van zijn apparatuur en nu is het de Xbox in het Insider-programma die profiteert van een nogal opmerkelijke verbetering. De aankomst van ondersteuning voor het gebruik van objectgebaseerd geluid DTS:X is een realiteit na het nemen van dezelfde stap maanden geleden op Windows 10-computers.

Het Amerikaanse bedrijf wil het multimediaveld niet verwaarlozen en wedt op een volgende stap als het gaat om objectgebaseerde audio naar de Xbox One. Laten we dat niet vergeten Microsoft-consoles Ze hadden al ondersteuning voor Dolby Atmos, het andere alternatief voor toegang tot hoogwaardige audio. En nu is het tijd voor DTS:X.

Meer meeslepende audio

DTS:X-audio is beschikbaar voor degenen die deel uitmaken van het Xbox Insider-programma en zijn geïntegreerd in de Alpha Skip-Ahead-ring. Je kunt je aanmelden voor het proefprogramma via deze link, maar je hebt wel een uitnodiging nodig.

Deze verbetering is mogelijk dankzij de nieuwe applicatie die door Microsoft is gelanceerd onder de naam DTS Sound Unbound Eenmaal in het testprogramma kunt u deze app eerst testen wordt vrijgegeven aan het grote publiek. Een applicatie die ook elke dag vernieuwd moet worden om hem te kunnen blijven gebruiken. Dit zijn de te volgen stappen om DTS audio:X: te activeren

 • Lanceer Xbox Insider Hub op Xbox One
 • Navigeer naar "Interne inhoud > DTS Sound Unbound" en tik op "Deelnemen".
 • Installeer de app DTS Sound Unbound door "Show in Store". te selecteren
 • Start DTS Sound Unbound en accepteer de EULA en het privacybeleid
 • Selecteer de DTS Headphone:X plug-in en volg de aanwijzingen op "Koop" en schakel deze in
 • Eenmaal ingesteld, kunt u deelnemen aan een DTS Sound Unbound-missie

De komst van ondersteuning voor DTS:X-geluid op Xbox-consoles maakt van de console een compleet mediacentrum om de tv te begeleiden. Het verbetert de audio aanzienlijk als we compatibele geluidsapparatuur hebben, of het nu gaat om luidsprekers, thuisbioscoopsystemen of hoofdtelefoons.

Objectgebaseerd geluid maakt de gebruiker meer meeslepend en niet alleen tijdens het spelen van videogames. Films of muziek in 360-gradenformaat profiteren ook van deze verbeterde luisterervaring.

Deze update, genummerd 2008.200616-0000, brengt ook enkele verbeteringen en bugfixes aanwezig in andere reeds uitgebrachte builds.

Verbeteringen en reparaties

 • Gebruikers die Dolby Atmos hebben ingeschakeld en de weergave-instellingen van hun console zijn ingesteld op 120Hz met 36 bits per pixel (12 bits) ervaren Dolby Atmos-audioverlies in sommige situatiesDe oplossing is om 120hz uit te schakelen of Video Fidelity in te stellen op 30 bits per pixel (10 bits) of minder.
 • Sommige gebruikers hebben gemeld dat Dolby Atmos for Headphones-audio-instellingen veranderen wanneer de console opnieuw wordt opgestart of bijgewerkt.
 • Als je je audio probeert in te stellen op Dolby Atmos voor koptelefoons en je ziet een bericht dat je de Dolby Access-app moet starten, geef dan feedback voordat je de app start.
 • Ben je op de hoogte van het probleem met gameclips, niet-4K en 4K die helemaal niet opnemen of een onjuiste duur opnemen met recente updates. We zijn aan het onderzoeken. De oplossing is dat clips die niet in 4K zijn opgenomen, worden opgenomen in 1080p.
 • Bij het installeren of updaten van een game/applicatie kan de voortgangsbalk van de installatie de voortgang niet weergeven. Het probleem is bekend en wordt onderzocht.
 • Er zijn meldingen geweest dat het tabblad Vrienden niet de juiste online/offline vriendstatus weergeeft.
 • Sommige gebruikers zullen merken dat de Gids het uiterlijk en het gevoel en de functionaliteit heeft veranderd, dit is verwacht gedrag omdat er bepaalde ervaringen zijn die worden gevlogen tussen een willekeurige subset van gebruikers op Voorbeeld.
 • Gebruikers melden dat berichtmeldingen die als gelezen zijn gemarkeerd, weer als nieuw verschijnen. Ze onderzoeken het gedrag.
 • Gebruikers hebben gemeld zwarte tegels te zien in plaats van spelillustraties tijdens het bladeren door hun verzameling. Ze onderzoeken het probleem. Meld het probleem opnieuw vanaf de console als u dit met een eerdere update hebt gedaan en dit gedrag nog steeds ziet.
 • Sommige titels in de collectie verschijnen mogelijk met een "test"-tag onjuist in de collectie.
 • Soms kunnen gebruikers de verkeerde profielkleur tegenkomen bij het inschakelen van de console.

Populair onderwerp