Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: u kunt nu selectief gegevens importeren als u de klassieke versie van de browser gebruikte

Inhoudsopgave:

Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: u kunt nu selectief gegevens importeren als u de klassieke versie van de browser gebruikte
Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: u kunt nu selectief gegevens importeren als u de klassieke versie van de browser gebruikte
Anonim

Gisteren zagen we hoe Microsoft koos voor het kanaalsysteem ter vervanging van het klassieke ringsysteem dat in het Windows Insider-programma was gebruikt. Het Amerikaanse bedrijf volgt de tactiek die wordt gebruikt met Edge en de proefversies om toegang te krijgen tot de nieuwe functies die eraan komen.

En dit is de nieuwste update van Edge binnen het Dev Channel, degene met het nummer 85.0.545.0 en die nieuwe functies biedt, zoals de mogelijkheid om gegevens uit Edge te importeren legacy nu Microsoft is begonnen deze te vervangen, evenals de verwachte bugfixes en prestatieverbeteringen.

Nieuwe functies

Edge Legacy-kopie
Edge Legacy-kopie
 • Edge heeft nu de mogelijkheid om gegevens uit Edge Legacy te importeren.

Prestatieverbeteringen

Rand kopiëren
Rand kopiëren
 • Er is een probleem opgelost waarbij het openen van websites via snelkoppelingen die aan de taakbalk waren vastgemaakt kon resulteren in een geblokkeerde webpagina.
 • Verhelp een probleem waarbij het invoeren van creditcardgegevens op webpagina's soms een crash kan veroorzaken wanneer het aanbod om creditcardgegevens op te slaan op de betaalkaart in de browser wordt weergegeven.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het proberen om items aan een collectie toe te voegen, soms de webpagina crashte.
 • Repareer een crash bij het exporteren van een collectie naar Excel.
 • Er is een probleem opgelost waarbij inloggen in de browser met een persoonlijk account soms mislukte.
 • Er is een probleem opgelost waarbij poging om een bladwijzer te maken voor een webpagina terwijl deze wordt gebruikt in insluitende lezer mogelijk mislukken.
 • Er is een probleem opgelost waarbij pogingen om media naar bepaalde apparaten zoals Xbox te streamen mislukten.
 • Er is een probleem opgelost waarbij DolbyVision-inhoud niet correct werd afgespeeld.
 • Fout opgelost waardoor de Global Media Controls-vlag werd verwijderd uit Chromium.
 • Er is een probleem opgelost dat een selectievakje veroorzaakte waarmee het opslaan van een in MS Pay opgeslagen betaalkaart in de lokale browser kon worden verwijderd.
 • Probleem opgelost waarbij PDF bestanden met bepaalde niet-Engelse letters niet correct werden gelezen met Hardop voorlezen.
 • Er is een probleem opgelost waarbij pdf-bestanden met bepaalde niet-zichtbare tekens niet correct werden gelezen met Hardop lezen.
 • Er is een probleem opgelost waarbij pop-ups met suggesties voor automatisch aanvullen van Edge soms pop-ups dekten die werden gemaakt door formuliervullende websites.

Bekende bugs

Rand kopiëren
Rand kopiëren
 • Bij het klikken op koppelingen via externe toepassingen terwijl Edge bezig is met het voorbereiden van een update, kunnen deze koppelingen mogelijk niet worden geladen. De oplossing is om Edge opnieuw te starten om de update toe te passen en volgende week op de oplossing te wachten.
 • Gebruikers van Kaspersky Internet Suite die de bijbehorende extensie hebben geïnstalleerd, kunnen soms webpagina's zoals Gmail zien die niet worden geladen. Deze fout wordt veroorzaakt door het feit dat de belangrijkste Kaspersky-software verouderd is en daarom wordt opgelost door ervoor te zorgen dat de nieuwste versie is geïnstalleerd.
 • Sommige gebruikers zien favorieten worden gedupliceerd na eerdere reparaties in dat gebied. De oplossing is om de stabiele versie van Edge te installeren en in te loggen met een account dat al is aangemeld bij Edge. Dit zou eenvoudiger moeten zijn nu de ontdubbelingstool beschikbaar is.
 • Na een eerste oplossing ervaren sommige gebruikers nog steeds dat Edge-vensters volledig zwart worden Open Browser Taakbeheer (sneltoets is shift + esc) en het uitschakelen van het GPU-proces lost dit meestal op. Merk op dat dit alleen gebruikers met bepaalde hardware lijkt te beïnvloeden en het gemakkelijkst wordt geactiveerd door het formaat van een Edge-venster te wijzigen.
 • Sommige gebruikers zien "wiebelen" gedrag bij het scrollen met trackpad-bewegingen of aanraakschermen, waarbij scrollen in de ene dimensie er ook voor zorgt dat de pagina subtiel heen en weer scrollt aan de andere kant. Houd er rekening mee dat dit alleen van invloed is op bepaalde websites en erger lijkt te zijn op bepaalde apparaten. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met ons lopende werk om het scrollen terug te brengen naar pariteit met het Edge Legacy-gedrag, dus als dit gedrag ongewenst is, kunt u het tijdelijk uitschakelen door edge://flags/edge -experimental-scrolling flag uit te schakelen.
 • Er zijn enkele problemen waarbij gebruikers met meerdere audio-uitvoerapparaten soms geen geluid van Edge krijgen. In één geval is Edge gedempt in de Windows Volume Mixer en wordt het opgelost door het aan te zetten. In een andere lost het herstarten van de browser het op.

Onthoud dat deze versie al de verbeteringen toont die eerder zijn getest binnen het Canarische Kanaal. Je kunt de nieuwe Edge nu downloaden via deze link op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp