Sommige gebruikers ervaren fouten in Chrome na installatie van Windows 10 2004: synchronisatie en inloggen mislukt

Inhoudsopgave:

Sommige gebruikers ervaren fouten in Chrome na installatie van Windows 10 2004: synchronisatie en inloggen mislukt
Sommige gebruikers ervaren fouten in Chrome na installatie van Windows 10 2004: synchronisatie en inloggen mislukt
Anonim

Windows 10 in versie 2004 is al een realiteit. Met een progressieve uitrol om mogelijke storingen die een groter aantal gebruikers treffen te voorkomen, blijft Microsoft's voorjaarsupdate voor zijn besturingssysteem bugs en fouten vertonen

Onthoud dat Microsoft een paar dagen geleden op Patch Tuesday een patch heeft uitgebracht die gericht is op het oplossen van een groot aantal fouten in de Windows 10 mei 2020 Update, een compilatie die echter nog steeds last heeft van bugs die meer dan een hoofdpijn voor gebruikers. En dat is het probleem met Chrome, de browser van Google, die problemen biedt met inloggen en gegevenssynchronisatie.

Problemen met Chrome

Chroom
Chroom

Gebruikers die al Windows 10 2004 op hun computer hebben en die Google Chrome als hun hoofdbrowser gebruiken, hebben gezien hoe bij het inloggen op hun profiel in Chrome en na het uitschakelen van de computer een fout verschijnt dievoeg onze sleutels herhaaldelijk toe ondanks het feit dat we ze al eerder hadden ingevoerd.

De bug treedt op bij het starten van Chrome na het afsluiten van de computer, waarna de browser alle opgeslagen inloggegevens lijkt te verliezen en er opnieuw om vraagt. Een bug die heeft geleid tot klachten van gebruikers in verschillende threads op de Google-ondersteuningsforums.

Bovendien is het niet de enige fout in Windows 10 2004 met betrekking tot de Google-browser, aangezien er ook gebruikers zijn die beweren dat na het updaten Chrome problemen heeft met het synchroniseren van de gegevens en verliest de opgeslagen informatie, in het geval van cookies, zodra de browser wordt gesloten.

Een bug veroorzaakt door de lente-update, omdat het andere toepassingen lijkt te beïnvloeden zoals Mail en Agenda, OneDrive of Battle.net, toepassingen die herhaaldelijk om de gegevens vragen om log in.

Ondanks constante tests, zowel door Microsoft als door leden van het Insider-programma met de verschillende builds die zijn uitgebracht, blijft Windows 10 versie 2004 problemen veroorzaken.

Populair onderwerp