Geïnspireerd door de stranden: Microsoft lanceert nieuwe achtergrondpakketten in 4K-resolutie en gratis

Inhoudsopgave:

Geïnspireerd door de stranden: Microsoft lanceert nieuwe achtergrondpakketten in 4K-resolutie en gratis
Geïnspireerd door de stranden: Microsoft lanceert nieuwe achtergrondpakketten in 4K-resolutie en gratis
Anonim

Microsoft brengt nieuwe achtergronden en themapakketten opnieuw uit waarmee het voor ons gemakkelijker wordt om onze apparatuur te personaliseren. Dat is het doel van het nieuwe fondspakket dat Microsoft lanceert in de App Store. Nieuwe thema's en achtergronden geïnspireerd op stranden en kusten die zijn toegevoegd aan andere die je al hebt gezien van besneeuwde landschappen, met gevallen bladeren of stadslandschappen.

De nieuwe themapakketten hebben de namen "Clouds" (Clouds) en Japanese Islands" (Japanese Islands). zijn alle achtergronden en afbeeldingen geïnspireerd op de stranden, een luxe die dit jaar niet voor iedereen beschikbaar zal zijn, dus om het feit te verzachten dat we misschien niet op het zand kunnen stappen, deze achtergronden die al kunnen worden gedownload van de Microsoft Store, zijn geen slecht idee.

Cloud PREMIUM

wolken
wolken

De eerste is getiteld "Clouds", een themapakket met 20 achtergronden in 4K-resolutie en een gewicht van 10,21 MB, kan nu worden gedownload via deze link.

Japanse eilanden PREMIUM

eilanden
eilanden

Het tweede pakket thema's dat kan worden gedownload is getiteld "Japanse eilanden" (Japanse eilanden), een set thema's met 18 achtergronden in 4K-resolutie. Met een gewicht van 15,64 MB bevat het afbeeldingen van de kusten van Aogashima, Kujukushima, Hokkaido… en kan het worden gedownload via deze link.

Bovendien zijn er meer opties als we het uiterlijk van onze apparatuur willen aanpassen en dus kunnen we de kleuren aanpassen aan het geselecteerde thema door toegang te krijgen tot het pad "Instellingen", "Personalisatie" en "Kleuren", waar we de achtergrondkleur markeren die we willen gebruiken met het gemarkeerde thema.

Het bureaublad aanpassen in Windows is heel eenvoudig en dus kunnen we de achtergrond van het inlogscherm of de bureaubladachtergrond wijzigen met applicaties en webpagina's van derden en met allerlei soorten alternatieven met nieuwe achtergronden.

Populair onderwerp