Edge is opnieuw bijgewerkt binnen het Dev Channel: de vertaling verbetert met de komst van nieuwe talen

Inhoudsopgave:

Edge is opnieuw bijgewerkt binnen het Dev Channel: de vertaling verbetert met de komst van nieuwe talen
Edge is opnieuw bijgewerkt binnen het Dev Channel: de vertaling verbetert met de komst van nieuwe talen
Anonim

Zoals elke week brengt Microsoft de overeenkomstige update voor zijn gloednieuwe browser opnieuw uit binnen het Insider-programma. We hebben het over het Edge Channel, waarvan we versie 85.0.538.0 nu kunnen downloaden van de website samen met de andere twee kanalen (Canary en Beta).

Build 85.0.538.0 uitgebracht voor Edge op het Dev Channel wordt geleverd met verbeteringen in het vertaalproces door het toevoegen van nieuwe talen en met de langverwachte klassieke bugfixes die al aanwezig waren in vorige versies en prestatieverbeteringen.

Nieuwe functies

EdgeDev
EdgeDev
 • Toegevoegd nieuwe talen ondersteund door vertaling van pagina-inhoud.
 • Ondersteuning toegevoegd voor het TLS Cipher Suite Deny List beheerbeleid. Bijgewerkte beheersjablonen worden later verwacht.
 • Toegevoegd Win HTTP Proxy Resolver Ingeschakeld beheerbeleid om te bepalen hoe Microsoft Edge samenwerkt met Windows proxy resolver. Houd er rekening mee dat dit beleid al is verouderd en dat beheersjablonen later komen.

Prestatieverbeteringen

dev
dev
 • Los een probleem op waarbij het openen van een InPrivate- of Guest-venster de browser kan laten crashen.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het openen van een PDF de foutmelding veroorzaakte bij het openen van een PDF.
 • Op Mac lost bug op waarbij het gebruik van de Touch Bar om video af te spelen de webpagina soms crashte.
 • Een bug repareren die een crash veroorzaakte bij het gebruik van Collections.
 • Een bug opgelost die een fout veroorzaakte bij het verwijderen van een website geïnstalleerd als app.
 • Een bug opgelost die een fout veroorzaakte bij het importeren van wachtwoorden uit een andere browser.

Gedragsverbeteringen

Kant
Kant
 • Een bug opgelost met de muis waardoor het soms verdween.
 • Probleem opgelost met Bluetooth-audio die soms niet werkte met sommige luidsprekers.
 • Verhelp een probleem op Mac waarbij gebruikers die zich aanmelden bij de browser met werk- of schoolaccounts fouten kunnen ondervinden bij het synchroniseren of inloggen bij de browserbrowser.
 • Ook op Mac een probleem oplossen waarbij de Touch Bar soms niet de benodigde videobediening weergaf bij het afspelen van meerdere video's achter elkaar.
 • Een probleem opgelost waardoor downloads soms niet werden weergegeven op de pagina "downloadbeheer" bij het uitvoeren van Smartscreen-acties op gedownloade bestanden.
 • Repareer een bug waarbij het menu "…> Toepassingen" soms niet alle geïnstalleerde of vastgezette websites weergaf.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de first run-ervaring soms keer op keer werd weergegeven, waardoor de browser onbruikbaar werd.

Bekende bugs in deze build

Kant
Kant
 • Bij het klikken op koppelingen via externe applicaties terwijl Edge zich voorbereidt op het uitvoeren van een update, kunnen deze koppelingen mogelijk niet worden geladen. De oplossing is om Edge opnieuw te starten om de update toe te passen en volgende week op de oplossing te wachten.
 • Kaspersky Internet Suite-gebruikers die de bijbehorende extensie hebben geïnstalleerd, zien soms webpagina's zoals Gmail die niet worden geladen. Deze fout is te wijten aan het feit dat de belangrijkste Kaspersky-software verouderd is en daarom wordt deze opgelost door ervoor te zorgen dat de nieuwste versie is geïnstalleerd.
 • Sommige gebruikers zien dat favorieten worden gedupliceerd na eerdere reparaties in dat gebied. De oplossing is om de stabiele versie van Edge te installeren en in te loggen met een account dat al is aangemeld bij Edge. Dit zou eenvoudiger moeten zijn nu de ontdubbelingstool beschikbaar is.
 • Na een eerste oplossing ervaren sommige gebruikers nog steeds dat Edge-vensters volledig zwart worden. Het openen van Taakbeheer van de browser (sneltoets is shift + esc) en het uitschakelen van het GPU-proces lost dit meestal op. Merk op dat dit alleen gebruikers met bepaalde hardware lijkt te beïnvloeden en het gemakkelijkst wordt geactiveerd door het formaat van een Edge-venster te wijzigen.
 • Sommige gebruikers zien "wankel" gedrag bij het scrollen met trackpad-bewegingen of aanraakschermen, waarbij scrollen in de ene dimensie er ook voor zorgt dat de pagina subtiel heen en weer schuift in de andere. Houd er rekening mee dat dit alleen van invloed is op bepaalde websites en erger lijkt te zijn op bepaalde apparaten. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met ons lopende werk om het scrollen terug te brengen tot pariteit met het Edge Legacy-gedrag, dus als dit gedrag ongewenst is, kunt u het tijdelijk uitschakelen door edge://flags/edge -experimental-scrolling flag uit te schakelen.
 • Er zijn enkele problemen waarbij gebruikers met meerdere audio-uitvoerapparaten soms geen geluid van Edge krijgen. In één geval is Edge gedempt in de Windows Volume Mixer en wordt het opgelost door het aan te zetten. In een andere lost het herstarten van de browser het op.

Onthoud dat deze versie al de verbeteringen toont die eerder zijn getest binnen het Canarische Kanaal. Je kunt de nieuwe Edge nu downloaden via deze link op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp