Microsoft brengt handschriftmodus uit in de nieuwste SwiftKey voor iOS-update

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt handschriftmodus uit in de nieuwste SwiftKey voor iOS-update
Microsoft brengt handschriftmodus uit in de nieuwste SwiftKey voor iOS-update
Anonim

Praten over toetsenborden in iOS is nu mogelijk. Apple nam een besluit en koos ervoor om zijn systeem open te stellen zodat ontwikkelaars toetsenborden in iOS konden implementeren. Iets dat erg lijkt op de ervaring die we op Android kunnen vinden. En Microsoft heeft zijn eigen toetsenbord, SwiftKey, dat kan worden gedownload van zowel de Google Play Store als de App Store.

Nadat ze onderdeel waren geworden van Microsoft, zijn SwiftKey-ontwikkelaars doorgegaan met het verbeteren van hun app en nu is het de beurt aan de iOS-versie. Het toetsenbord dat op iOS kan worden gebruikt, wordt nu ondersteund, met modus voor één hand om typen op het scherm gemakkelijker te maken.

Eenvoudig typen

Toetsenbord met één hand
Toetsenbord met één hand

Microsoft heeft een nieuwe SwiftKey-toetsenbordupdate uitgebracht, een versie die nu kan worden gedownload in de App Store. Dit is versie 2.7.9 en het brengt verbeteringen met zich mee, zoals ondersteuning voor 400 nieuwe talen, maar vooral door het toetsenbord met één hand te bedienen.

Dit type toetsenbord maakt het makkelijker om op het scherm te schrijven, vooral op grote diagonalen en in het geval van iOS heeft dit vooral invloed op de "grote" iPhone, de zo- genaamd iPhone Max of Plus.

Het eenhandige toetsenbord in SwiftKey is het gebruikelijke toetsenbord naar de ene of de andere kant van het scherm te verplaatsen van het scherm, om zowel links als rechts plaats te bieden. Aan een van de zijkanten laat het een lege ruimte achter, het resultaat van de compressie van de toetsen.

Om het eenhandige toetsenbord in te schakelen voer je gewoon het SwiftKey-toetsenbord in en houd je de Emoji-toets een paar seconden ingedrukt. Op dat moment verschijnt een selector om te kiezen tussen Emoji-modus of "One-handed-modus". Terugkeren naar de "normale" modus is net zo eenvoudig als klikken op de kleine pijl die aan de zijkant van het scherm verschijnt.

Microsoft SiwftKey-toetsenbord

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft
  • Download: Voor iOS in de App Store

Populair onderwerp