De Jouw telefoon-app toont re altime informatie over dekking, wifi-status, Bluetooth of mobiele batterij

Inhoudsopgave:

De Jouw telefoon-app toont re altime informatie over dekking, wifi-status, Bluetooth of mobiele batterij
De Jouw telefoon-app toont re altime informatie over dekking, wifi-status, Bluetooth of mobiele batterij
Anonim

Een van de populairste apps van Microsoft is Your Phone. Een hulpmiddel om toegang te krijgen tot verschillende functies van de mobiele telefoon zonder de aandacht van de pc te hoeven afleiden dankzij de Companion-toepassing van uw telefoon, die op de mobiele telefoon is geïnstalleerd vanuit Google Play.

En het is dat voorlopig alleen Android-telefoons toegang geven tot een mogelijkheid die we onlangs zagen toen deze werd bijgewerkt, met als laatste toevoeging de mogelijkheid om berichten in PiP-modus vanaf de pc te lezen en te verzenden. En nu krijgt het weer een verbetering, misschien niet zo opvallend, maar wel heel handig.

De statusbalk op de pc

Jouw telefoon
Jouw telefoon

Y is dat uw telefoon te allen tijde informatie op de pc begint te tonen met betrekking tot de status van de lijn en de dekking die wordt aangeboden door onze telefoniste. Dezelfde informatie die op de mobiele balk verschijnt, maar nu op de pc.

Tussen de indicatoren en naast de signaalsterkte-indicator verschijnt informatie over batterijduur, Wi-Fi-status, Bluetooth-verbinding en of de modus Niet storen al dan niet is ingeschakeld actief. Het was de gebruiker @ flobo09 op Twitter die deze verbetering bevestigde.

Voorlopig wordt de komst van de indicatoren, die ook informatie in re altime weergeven, beperkt en slechts enkele leden van het Insider-programma hebben er toegang toe. Een voorproefje van wat er in de komende weken naar de algemene release gaat.

Vergeet niet dat om de Jouw telefoon-app te gebruiken je aan een reeks vereisten moet voldoen: aan de ene kant, gebruik een pc met minimaal Windows 10 april 2018 Update of hoger versie en een telefoon met Android 7.0 (Nougat) of hoger. De app Jouw telefoon is vooraf geïnstalleerd als je de update van Windows 10 oktober 2018 of hoger al hebt.

Uw telefoonpartner

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft
  • Download: Voor Android in Google Play Store

Populair onderwerp