Outlook wil het beheer van onze e-mail nog krachtiger maken op macOS met de nieuwste update

Inhoudsopgave:

Outlook wil het beheer van onze e-mail nog krachtiger maken op macOS met de nieuwste update
Outlook wil het beheer van onze e-mail nog krachtiger maken op macOS met de nieuwste update
Anonim

Praten over mythische Microsoft-applicaties is praten over Windows, Skype, Office, OneDrive of andere nieuwe zoals Launcher voor Android of Your Phone en de partner-app Your Phone Companion. Een van de eerste die ik niet heb genoemd, is Outlook, de populaire multi-platform e-mailmanager waarmee we alle communicatie via e-mail die we hebben kunnen beheren.

Een klassieke applicatie die Microsoft van plan is naar de nieuwste te brengen en dat is dat Redmond al plannen heeft voor Outlook in zijn desktopversies voor en Mac om een goede schoonmaak van dure en incidenteel nieuwe functies verwerven, die nodig zijn om in deze tijden te concurreren met rivalen. Zo heeft Microsoft de komst aangekondigd van Build 16.38 (20052800) voor iedereen die Outlook op macOS gebruikt. Een compilatie die arriveert en ondersteuning biedt voor plug-ins, gevoeligheidstags, mensen zoeken, een verbeterde kalender…

Verbeteringen en nieuwe functies

Laatste
Laatste
 • Outlook ondersteunt nu het gebruik van uw favoriete invoegtoepassingen die werken met Office JavaScript. API 1.6 en hoger worden volledig ondersteund en werken al met ondersteuning voor API 1.7+.
 • Gevoeligheidslabels – Het is gemakkelijker om gevoelige informatie in de hele onderneming te beschermen. Berichten kunnen worden geclassificeerd op basis van hun vertrouwelijkheid en gevoeligheid om ervoor te zorgen dat kijkers van een e-mail begrijpen hoe de bijgevoegde informatie moet worden behandeld.
 • Blijf op de hoogte van wat er nieuw is: het is nu gemakkelijker om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en mogelijkheden in Outlook. Het kan worden geopend door op het megafoonpictogram in de rechterbovenhoek van Outlook te klikken en op de verschillende functie- en capaciteitstegels te tikken om korte animaties te bekijken die de functie demonstreren en zelfs nieuwe functies rechtstreeks vanaf elke tegel uit te proberen.
contacten
contacten
 • People View: People View voor het nieuwe Outlook voor Mac is hier en laat u uw meest voorkomende contacten verkennen en navigeren en zelfs degenen die u wilt controleren, allemaal van dezelfde plaats. Bovendien kunnen vanuit deze nieuwe weergave eenvoudig nieuwe contacten worden gemaakt en bestaande vermeldingen worden bijgewerkt.
 • Mensen zoeken: Zoeken gaat verder dan e-mails om u te helpen belangrijke contacten en collega's te ontdekken. Zoeken naar contactpersonen werkt intuïtief wanneer u de weergave Personen gebruikt: gebruik gewoon de zoekbalk bovenaan Outlook. Wanneer u naar een persoon zoekt, kunt u in de zoeksuggesties op hun avatar-afbeelding klikken om aanvullende details over hen te zien, zoals hun organigram, naam en e-mailadres.
Outlook
Outlook
 • Maak een evenement vanuit e-mail: alle e-mailontvangers en de hele e-mailthread kunnen nu worden opgenomen in een evenement, allemaal rechtstreeks vanuit het bericht.
 • Voorgestelde tijden: bij het samenstellen van een evenement neemt Outlook nu het giswerk weg en stelt het een tijdstip voor waarop alle deelnemers beschikbaar zijn.
 • Receipt Receipt: Outlook laat u nu volgen wie een bericht heeft geopend en bekeken door leesbevestigingen te vragen bij het opstellen van e-mail.
 • Expanded Search Additions: u kunt uw zoekopdrachten nu verfijnen door "Meer opties toevoegen" te selecteren om uw zoekopdracht te beperken op velden zoals CC, BCC, Prioriteit, Lezen, Status, de status van de indicator of categorie.

Bovendien heeft Microsoft ook aangekondigd dat de volgende functies binnenkort beschikbaar zullen zijn voor gebruikers van Outlook voor Mac.

 • Open gedeelde agenda's: bekijk al uw afspraken en verplichtingen op één plek met de mogelijkheid om gedeelde agenda's te openen waaraan u bent toegevoegd en bekijk ze samen met uw planningsmedewerkers.
 • S/MIME – E-mailbeveiliging is verbeterd met digitale berichtcodering, extra bescherming die ervoor zorgt dat e-mails alleen kunnen worden geopend door ontvangers met de juiste sleutel.

Populair onderwerp