Microsoft brengt Build 19640 uit in de Fast Ring en lost de bug op met de login en de downloadmap in de cloud

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 19640 uit in de Fast Ring en lost de bug op met de login en de downloadmap in de cloud
Microsoft brengt Build 19640 uit in de Fast Ring en lost de bug op met de login en de downloadmap in de cloud
Anonim

Windows 10 mei 2020 Update is al bij ons ondanks het feit dat, zoals gebruikelijk, de implementatie gespreid is, een feit dat betekent dat het nog niet beschikbaar is voor de overgrote meerderheid van computers, of niet in ieder geval het tempo volgen dat is ingesteld door Windows Update en er niet voor kiezen stappen over te slaan door de update te forceren.

En terwijl de lente-update zijn opmars voortzet, blijft Microsoft stappen ondernemen in de toekomstige herziening van Windows 10, degene die voor het einde van het jaar zou moeten aankomen en die we kennen als 20H2-tak. En in het proces gaan we deze week nog een stap verder met de release van Build 19640 in het Fast Ring of the Insider-programma. Het is een compilatie die, ondanks dat het geen nieuwe functies biedt, enkele interessante verbeteringen bevat voor degenen die het aandurven om het te installeren.

Veranderingen en verbeteringen

Bouwen
Bouwen
  • Als de map Downloads is gesynchroniseerd met een cloudopslagprovider, schakelt u de optie voor "Storage Sense" uit om de map Downloads automatisch in een cyclus te verwijderen.
  • Login-logica is bijgewerkt zodat als de pc is geconfigureerd om de gebruikersnaam te typen bij het inloggen, het per ongeluk starten van de gebruikersnaam met een spatie niet langer resulteert in een fout.

Bekende problemen

  • Onderzoek naar een probleem waarbij sommige apparaten die opstarten vanaf eMMC-opslag mislukken wanneer ze uit de slaapstand worden hervat.
  • Onderzoek naar een probleem waarbij het updateproces lange tijd vastloopt bij het installeren van een nieuwe build.
  • We werken aan het oplossen van een probleem waardoor de secties "Instellingen > Privacy", "Documenten en downloads" een mislukt pictogram naast uw paginanaam weergeven.
  • Problemen bespreken met de voorbeeldminiaturen van de taakbalk die niet consistent worden weergegeven en een leeg gebied weergeven.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp