De nieuwe Edge-update op het Dev Channel wordt geleverd met het vooraf laden van webpagina's voor sneller browsen

Inhoudsopgave:

De nieuwe Edge-update op het Dev Channel wordt geleverd met het vooraf laden van webpagina's voor sneller browsen
De nieuwe Edge-update op het Dev Channel wordt geleverd met het vooraf laden van webpagina's voor sneller browsen
Anonim

Microsoft blijft verbeteringen vrijgeven om Edge een aantrekkelijkere browser voor gebruikers te maken. De laatste update op het tussenliggende kanaal, dat wil zeggen het Dev Channel, brengt Edge naar versie 85.0.531.1 met de build nu beschikbaar om te downloaden vanaf de officiële pagina.

Edge groeit in aanwezigheid sinds het op 15 januari werd gelanceerd en steeds meer gebruikers gokken op Chromium-gebaseerde Edge als hun belangrijkste browser. Met deze update verbetert Microsoft de navigatie door bepaalde pagina's vooraf te laden, waardoor je een paar kostbare seconden per dag bespaart. Dit is de changelog:

Nieuwe functies

Pagina's kopiëren
Pagina's kopiëren
 • Een instelling toegevoegd die het vooraf laden van bepaalde webpagina's mogelijk maakt voor sneller zoeken en browsen.

Andere verbeteringen

Kopie bijwerken
Kopie bijwerken
 • Een probleem op macOS opgelost waardoor nieuwe installaties van Edge soms vastliepen bij het opstarten.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het te vroeg sluiten van de browser na het importeren van gegevens uit een andere browser soms een crash kon veroorzaken.
 • Er is een probleem opgelost waarbij inhoud plakken wanneer "Informatiebeveiliging" is ingeschakeld ervoor kan zorgen dat het tabblad vastloopt.
 • Verhelpt een probleem waarbij het herstarten van Edge op Mac om een update toe te passen een foutmelding geeft in plaats van de browser bij te werken.

Gewijzigd gedrag

Kant
Kant
 • Er is een probleem opgelost waarbij tabbladen soms op hun minimale breedte verschenen, zelfs als er ruimte was om ze groter te maken.
 • Repareer een bug waarbij naar beneden scrollen op een pagina ervoor zorgde dat deze soms terug naar boven scrolde.
 • Een probleem oplossen waarbij het losmaken en opnieuw vastzetten van Edge naar de taakbalk soms een snelkoppeling naar het verkeerde profiel zou maken.
 • Een bug opgelost waarbij de menuknop soms verdween bij kleine vensters.
 • Los een probleem op macOS op waarbij de verlegen gebruikersinterface soms verdween tijdens interactie ermee.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het gemarkeerde woord soms niet overeenkwam met wat werd gedicteerd bij het hardop lezen van PDF-bestanden.
 • Er is een probleem opgelost waarbij afdrukken van een PDF soms de inhoud niet centreert op de afgedrukte pagina, waardoor de inhoud werd afgesneden.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de standaardprinter soms wordt vergeten of gereset.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de werkbalk van de meeslepende lezer soms verdwijnt wanneer het venster niet breed genoeg is.
 • Verhelp een probleem waarbij het vertalen van inhoud in insluitende lezer soms grammaticale tekens achterlaat van de vorige taal op de pagina.
 • Er is een bug opgelost waarbij YouTube-video's die in webpagina's waren ingesloten, niet werden weergegeven in Insluitende lezer wanneer ze dat wel zouden moeten zijn.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het klikken op de knop "Volledig inloggen" soms de synchronisatie niet inschakelt totdat de browser opnieuw is opgestart.
 • Er is een probleem opgelost waarbij Application Guard-vensters soms de proxy-instellingen niet correct konden toepassen.

Bekende problemen

Bouwen
Bouwen
 • Kaspersky Internet Suite-gebruikers die de bijbehorende extensie hebben geïnstalleerd, zien soms webpagina's zoals Gmail die niet worden geladen. Deze fout wordt veroorzaakt door het feit dat de belangrijkste Kaspersky-software verouderd is en daarom wordt deze opgelost door ervoor te zorgen dat de nieuwste versie is geïnstalleerd.
 • Sommige gebruikers zien dat favorieten worden gedupliceerd na enkele eerdere reparaties in dat gebied. De meest gebruikelijke manier om dit te activeren, is door het stabiele Edge-kanaal te installeren en vervolgens in te loggen met een account dat al is aangemeld bij Edge. Dit zou eenvoudiger moeten zijn nu de deduplicatietool beschikbaar is. Duplicatie is echter ook waargenomen bij het uitvoeren van de deduplicator op meerdere machines voordat een van de machines de kans heeft gehad om hun wijzigingen volledig te synchroniseren, dus terwijl we wachten op enkele van de correcties die ze hebben aangebracht om het stabiel te maken, zorg ervoor om een lange tijd te laten tussen de runs van de deduplicator. We hopen dat dit verbetert nu versie 81 is vrijgegeven voor stable.
 • Na een eerste reparatie onlangs, ervaren sommige gebruikers nog steeds dat Edge-vensters volledig zwart worden. Het openen van Taakbeheer van de browser (sneltoets is shift + esc) en het uitschakelen van het GPU-proces lost dit meestal op. Merk op dat dit alleen gebruikers met bepaalde hardware lijkt te beïnvloeden en het gemakkelijkst wordt geactiveerd door het formaat van een Edge-venster te wijzigen.
 • Sommige gebruikers zien "wankel" gedrag bij het scrollen met trackpad-bewegingen of aanraakschermen, waarbij scrollen in de ene dimensie er ook voor zorgt dat de pagina subtiel heen en weer schuift in de andere. Houd er rekening mee dat dit alleen van invloed is op bepaalde websites en erger lijkt te zijn op bepaalde apparaten. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met ons lopende werk om het scrollen terug te brengen naar pariteit met het Edge Legacy-gedrag, dus als dit gedrag ongewenst is, kunt u het tijdelijk uitschakelen door edge://flags/edge -experimental-scrolling flag uit te schakelen.
 • Er zijn enkele problemen waarbij gebruikers met meerdere audio-uitvoerapparaten soms geen geluid van Edge krijgen. In één geval is Edge gedempt in de Windows Volume Mixer en wordt het opgelost door het aan te zetten. In een andere lost het herstarten van de browser het op.

Onthoud dat deze versie al de verbeteringen toont die eerder zijn getest binnen het Canarische Kanaal. Je kunt de nieuwe Edge nu downloaden via deze link op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp