Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: lees hardop PDF-documenten, geforceerde donkere modus en volledige vertaling

Inhoudsopgave:

Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: lees hardop PDF-documenten, geforceerde donkere modus en volledige vertaling
Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: lees hardop PDF-documenten, geforceerde donkere modus en volledige vertaling
Anonim

Als er iets is dat Microsoft heeft bereikt met de nieuwe Edge, dan is het om veel gebruikers te overtuigen om hun browser te testen en een goed deel er ook voor kiezen om dit binnen een van de drie ontwikkelkanalen te doen. Canary, Dev of Beta, biedt vroege toegang tot nieuwe functies die de globale versie later biedt

En nu gaan we weten wat de nieuwe functies zijn die Microsoft heeft geïntroduceerd in versie 84.1.522.5 van Edge op het Dev Channel. Een build die ondersteuning biedt voor lezen ondersteuning hardop van PDF-documenten, voor de volledige paginavertaling in Immersive Reader die we al zagen in het Canarische kanaal of de mogelijkheid om de donkere modus voor webinhoud te forceren.

Nieuwe functies

Wijzigingen kopiëren
Wijzigingen kopiëren
 • Ondersteuning toegevoegd voor PDF-bestanden hardop lezen.
 • Ondersteunt nu vertaling van de volledige pagina in meeslepende leesmodus.
 • De mogelijkheid toegevoegd voor tekst die is opgeslagen in een verzameling om terug te keren naar de locatie op de webpagina waar het vandaan kwam.
 • Ondersteuning toegevoegd voor de modus "Dark mode forceren voor webinhoud".
 • Shy UI ingeschakeld op Mac.
 • Toegevoegd ondersteuning voor de F6-toets om de focus op Mac te veranderen.

Andere verbeteringen

Kant
Kant
 • Er is een probleem opgelost waarbij bepaalde typen HEVC-video's niet correct werden afgespeeld.
 • Er is een probleem opgelost waarbij webpagina's met video's soms vastliepen.
 • Verhelp een probleem waarbij poging om een bewerkte PDF op te slaan het dialoogvenster "Opslaan als" oproept elke keer dat het wordt opgeslagen in plaats van op te slaan zonder een prompt.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de pop-up Zoeken op pagina soms vastliep en niet kon worden gebruikt.
 • Los een probleem op waarbij History-items in de Jumplist soms niet worden gewist na het sluiten van de browser wanneer de geschiedenis is ingesteld om te wissen bij sluiten.
 • Een bug opgelost waarbij favorieten in de favorietenbalk.
 • Er is een probleem opgelost waarbij extensies waarmee je sneltoetsen kunt instellen die sneltoetsen niet kunnen wijzigen in edge://extensions/shortcuts.
 • Verhelpt een probleem waarbij autocomplete pop-ups soms verschijnen terwijl dat niet zou moeten met onjuiste suggesties.
 • Er is een probleem opgelost waarbij browserprofielen die zijn gekoppeld aan een werk- of schoolaccount soms onbedoeld worden losgekoppeld of verwijderd.
 • Er is een probleem opgelost op de Mac waarbij talen op de pagina Taalinstellingen soms niet kunnen worden geselecteerd voor "Aanbieding om pagina's in deze taal te vertalen".
 • Probleem opgelost waarbij op bepaalde pagina's hardop begint te lezen waardoor Edge in een staat verkeert waarin hardop voorlezen niet kan worden gestopt, ook al is er niets om voor te lezen.

Bekende problemen

Kant
Kant
 • Wimpers lijken soms krap of te klein, zelfs als het er maar een paar zijn. Dit wordt meestal veroorzaakt door op een link te klikken in een ander programma dat een nieuw tabblad in Edge opent, en kan meestal worden verholpen door de tabstrip te vergroten of verkleinen, bijvoorbeeld door het formaat van het venster te wijzigen.
 • Kaspersky Internet Suite-gebruikers die de bijbehorende extensie hebben geïnstalleerd, zien soms webpagina's zoals Gmail die niet worden geladen. Deze fout wordt veroorzaakt door het feit dat de belangrijkste Kaspersky-software verouderd is en daarom wordt deze opgelost door ervoor te zorgen dat de nieuwste versie is geïnstalleerd.
 • Sommige gebruikers zien dat favorieten worden gedupliceerd na enkele eerdere reparaties in dat gebied. De meest gebruikelijke manier om dit te activeren, is door het stabiele Edge-kanaal te installeren en vervolgens in te loggen met een account dat al is aangemeld bij Edge. Dit zou eenvoudiger moeten zijn nu de deduplicatietool beschikbaar is. Duplicatie is echter ook waargenomen bij het uitvoeren van de deduplicator op meerdere machines voordat een van de machines de kans heeft gehad om hun wijzigingen volledig te synchroniseren, dus terwijl we wachten op enkele van de correcties die ze hebben aangebracht om het stabiel te maken, zorg ervoor om een lange tijd te laten tussen de runs van de deduplicator. Hopelijk verbetert dit nu versie 81 is vrijgegeven voor Stable.
 • Na een eerste reparatie onlangs, ervaren sommige gebruikers nog steeds dat Edge-vensters volledig zwart worden. Het openen van Taakbeheer van de browser (sneltoets is shift + esc) en het uitschakelen van het GPU-proces lost dit meestal op. Merk op dat dit alleen gebruikers met bepaalde hardware lijkt te beïnvloeden en het gemakkelijkst wordt geactiveerd door het formaat van een Edge-venster te wijzigen.
 • Sommige gebruikers zien "wankel" gedrag bij het scrollen met trackpad-bewegingen of aanraakschermen, waarbij scrollen in de ene dimensie er ook voor zorgt dat de pagina subtiel heen en weer schuift in de andere. Houd er rekening mee dat dit alleen van invloed is op bepaalde websites en erger lijkt te zijn op bepaalde apparaten. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met ons lopende werk om het scrollen terug te brengen tot pariteit met het Edge Legacy-gedrag, dus als dit gedrag ongewenst is, kunt u het tijdelijk uitschakelen door edge://flags/edge -experimental-scrolling flag uit te schakelen.
 • Er zijn enkele problemen waarbij gebruikers met meerdere audio-uitvoerapparaten soms geen geluid van Edge krijgen. In één geval is Edge gedempt in de Windows Volume Mixer en wordt het opgelost door het aan te zetten. In een andere lost het herstarten van de browser het op.

Onthoud dat deze versie al de verbeteringen toont die eerder zijn getest binnen het Canarische Kanaal. Je kunt de nieuwe Edge nu downloaden via deze link op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp