Microsoft brengt Build 19635 uit: Windows 10 bereidt zich voor op de komst van de herfstupdate

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 19635 uit: Windows 10 bereidt zich voor op de komst van de herfstupdate
Microsoft brengt Build 19635 uit: Windows 10 bereidt zich voor op de komst van de herfstupdate
Anonim

Windows 10 mei 2020-update is een realiteit, ondanks het feit dat in een implementatie die wordt gespreid, er nog steeds een meerderheid van gebruikers is die deze niet op hun computers hebben kunnen installeren, althans in het tempo dat is ingesteld door Windows Update en niet kiezen voor het overslaan van stappen die de update forceren.

De update van Windows 10 mei 2020, voorheen bekend als de 20H1-tak of ook codenaam "Vibranium" is nu echt en Microsoft werkt al maanden aan de volgende update voor Windows 10. De tak 20H2 heeft de codenaam Mangaan en verwacht worden uitgebracht in de herfst van 2020, heeft het al een nieuwe build. Dit is bouwjaar 19635.

Fixes en verbeteringen

Compilatie
Compilatie

Beschikbaar in de Fast Ring van het Windows Insider-programma, begint deze compilatie een deel van het nieuws te tonen dat de rest van Windows-gebruikers te zien zullen krijgen in de maanden oktober of november, wanneer de update voor iedereen wordt uitgebracht. Door de stappen te volgen die we al kennen en die door de Windows Update-sectie gaan alsof het een conventionele update is, kunnen al die insiders van de Fast Ring Build 19635 downloaden, een compilatie die de volgende verbeteringen biedt.

 • Repareer een bug in andere builds die ervoor zorgde dat apostrofs niet werden weergegeven in de bestandsverkennerlocatie, koppelbestanden en dialoogvensters met mapopties.
 • Er is een probleem opgelost waardoor de optie Toestaan voor Windows Search werd weergegeven als uitgeschakeld in de opties voor een werk- of schoolaccount.
 • Er is een bug opgelost met gegevensverwerking op sommige apparaten.
 • Een crash opgelost die optrad bij het wijzigen van de schermoriëntatie.
 • Berichten met betrekking tot de beëindiging van de Program Compatibility Assistant-service worden verwijderd.
 • Vast probleem met flikkeren van het scherm.
 • Een bug opgelost waardoor de camera op sommige apparaten objecten in de afbeelding weergaf.

Bekende problemen

Bouwen
Bouwen
 • Onderzoek naar een probleem waarbij sommige apparaten die opstarten vanaf eMMC-opslag mislukken wanneer ze uit de slaapstand worden hervat.
 • Onderzoek naar een probleem waarbij het updateproces lange tijd vastloopt bij het installeren van een nieuwe build.
 • We werken aan het oplossen van een probleem waardoor de secties "Instellingen > Privacy", "Documenten en downloads" een mislukt pictogram naast uw paginanaam weergeven.
 • Problemen bespreken met de voorbeeldminiaturen van de taakbalk die niet consistent worden weergegeven en een leeg gebied weergeven.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp