Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: stillere meldingen, certificaatverbeteringen en meer verbeteringen nu beschikbaar

Inhoudsopgave:

Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: stillere meldingen, certificaatverbeteringen en meer verbeteringen nu beschikbaar
Edge is bijgewerkt op het Dev Channel: stillere meldingen, certificaatverbeteringen en meer verbeteringen nu beschikbaar
Anonim

Microsoft blijft updates uitbrengen voor de nieuwe Edge. De op Chromium gebaseerde engine heeft Edge een nieuwe boost gegeven en dat blijkt uit het ontvangen van dagelijkse updates in het geval van het Canary Channel en wekelijks als we kiezen voor de Dev Channel-versie.

En dit is degene die zojuist een nieuwe update heeft gekregen die brengt Edge om 84.1.516.1 te bouwenEdge op het Dev Channel wordt bijgewerkt en krijgt verbeteringen zoals het gebeurt van nu meer stille meldingen, bij het beheer van certificaten of bij het verzenden van multimedia-inhoud via Chromecast. Bovendien konden ze de verwachte bugfixes en prestatieverbeteringen niet missen.

Nieuwe functies

Dev 3 kopiëren
Dev 3 kopiëren
 • Nieuwe gebruikersinterface toegevoegd om mediastreaming mogelijk te maken als gebruikers het proberen te gebruiken terwijl het is uitgeschakeld. Hiervoor moet een ChromeCast-apparaat worden gebruikt.
 • Ondersteuning toegevoegd voor stillere meldingen. Het is toegankelijk in het pad op "edge://settings/content/notifications".
Kopie op de hoogte stellen
Kopie op de hoogte stellen
 • Verbeterde gebruikersinterface door een certificaat te kiezen dat website-authenticatie toestaat.
 • Een "Website Permission Settings" pagina toegevoegd voor wanneer een website toegang wil tot seriële poorten.

Prestatieverbeteringen

Dev 2 kopiëren
Dev 2 kopiëren
 • Een crash verholpen bij het typen in de adresbalk.
 • Repareer een crash bij het sluiten van de browser.
 • Een probleem opgelost waarbij het openen van een Application Guard-venster soms de browser crashte.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de IE-modus niet werkt of IE probeert te starten als een eigen venster in plaats van in een Edge-tabblad.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het uitvoeren van het Edge-installatieprogramma voor dezelfde versie die momenteel is geïnstalleerd terwijl de browser open is, problemen met de installatie kan veroorzaken.
 • Een probleem opgelost waarbij favorieten soms niet synchroniseerden.
 • Verbeterde betrouwbaarheid van de accountafbeelding die correct wordt weergegeven naast het menupictogram voor werk- en schoolaccounts, vooral nadat deze is gewijzigd.

Andere verbeteringen

dev
dev
 • Gewijzigd muisgedrag zodat de muis bovenaan het scherm staat in plaats van er vlakbij.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de werkbalk van de meeslepende lezer soms leeg was.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het verwijderen van bepaalde browsegegevens, zoals wachtwoorden, soms niet synchroniseerde met andere apparaten totdat Edge opnieuw werd opgestart.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de pagina met wachtwoordinstellingen leeg is op de Mac.
 • Gewijzigd gedrag voor automatisch aanvullen van wachtwoorden om het automatisch aanvullen van wachtwoorden te stoppen als er meerdere mogelijke wachtwoorden zijn. In plaats daarvan moet het juiste wachtwoord worden geselecteerd.
 • Er is een probleem opgelost waarbij wachtwoorden niet kunnen worden gekopieerd vanuit Instellingen nadat ze zijn weergegeven.
 • Er is een probleem opgelost waarbij door op de lege ruimte in te klikken de beheerderspagina van Downloads naar boven zou scrollen.
 • Er is een probleem opgelost waarbij het klikken op een lege ruimte op de beheerderspagina's Geschiedenis of Favorieten omhoog schuift.](
 • Er is een probleem opgelost waarbij spelling soms alle woorden markeerde als verkeerd gespeld wanneer ze werden geschreven in een andere taal dan de onderliggende taal van het besturingssysteem.
 • Verbeterde prijsdetectie in vreemde valuta bij het toevoegen van items aan een collectie.
 • Verhelp een probleem waarbij het plakken van inhoud uit een tekstnotitie uit een collectie met een gekleurde achtergrond de achtergrondkleur niet behoudt waar het is geplakt.
 • Verbeterde foutmeldingen wanneer inloggen in browser mislukt.

Bekende problemen

Problemen
Problemen
 • Wimpers lijken soms krap of te klein, zelfs als het er maar een paar zijn. Dit wordt meestal veroorzaakt door op een link te klikken in een ander programma dat een nieuw tabblad in Edge opent, en kan meestal worden verholpen door de tabstrip te vergroten of verkleinen, bijvoorbeeld door het formaat van het venster te wijzigen.
 • Kaspersky Internet Suite-gebruikers die de bijbehorende extensie hebben geïnstalleerd, zien soms webpagina's zoals Gmail die niet worden geladen. Deze fout wordt veroorzaakt door het feit dat de belangrijkste Kaspersky-software verouderd is en daarom wordt deze opgelost door ervoor te zorgen dat de nieuwste versie is geïnstalleerd.
 • Sommige gebruikers zien dat favorieten worden gedupliceerd na enkele eerdere reparaties in dat gebied. De meest gebruikelijke manier om dit te activeren, is door het stabiele Edge-kanaal te installeren en vervolgens in te loggen met een account dat al is aangemeld bij Edge. Dit zou eenvoudiger moeten zijn nu de deduplicatietool beschikbaar is. Duplicatie is echter ook waargenomen bij het uitvoeren van de deduplicator op meerdere machines voordat een van de machines de kans heeft gehad om hun wijzigingen volledig te synchroniseren, dus terwijl we wachten op enkele van de correcties die ze hebben aangebracht om het stabiel te maken, zorg ervoor om een lange tijd te laten tussen de runs van de deduplicator. Hopelijk verbetert dit nu versie 81 is vrijgegeven voor Stable.
 • Na een eerste reparatie onlangs, ervaren sommige gebruikers nog steeds dat Edge-vensters volledig zwart worden. Het openen van Taakbeheer van de browser (sneltoets is shift + esc) en het uitschakelen van het GPU-proces lost dit meestal op. Merk op dat dit alleen gebruikers met bepaalde hardware lijkt te beïnvloeden en het gemakkelijkst wordt geactiveerd door het formaat van een Edge-venster te wijzigen.
 • Sommige gebruikers zien "wankel" gedrag bij het scrollen met trackpad-bewegingen of aanraakschermen, waarbij scrollen in de ene dimensie er ook voor zorgt dat de pagina subtiel heen en weer schuift in de andere. Houd er rekening mee dat dit alleen van invloed is op bepaalde websites en erger lijkt te zijn op bepaalde apparaten. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met ons lopende werk om het scrollen terug te brengen naar pariteit met het Edge Legacy-gedrag, dus als dit gedrag ongewenst is, kunt u het tijdelijk uitschakelen door edge://flags/edge -experimental-scrolling flag uit te schakelen.
 • Er zijn enkele problemen waarbij gebruikers met meerdere audio-uitvoerapparaten soms geen geluid van Edge krijgen. In één geval is Edge gedempt in de Windows Volume Mixer en wordt het opgelost door het aan te zetten. In een andere lost het herstarten van de browser het op.

Onthoud dat deze versie al de verbeteringen toont die eerder zijn getest binnen het Canarische Kanaal. Je kunt de nieuwe Edge nu downloaden via deze link op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp