Microsoft Teams staat al videogesprekken met maximaal negen deelnemers tegelijk toe

Inhoudsopgave:

Microsoft Teams staat al videogesprekken met maximaal negen deelnemers tegelijk toe
Microsoft Teams staat al videogesprekken met maximaal negen deelnemers tegelijk toe
Anonim

Begin mei zagen we enkele van de verbeteringen die Microsoft aan het voorbereiden was voor Teams, de tool om in contact te blijven en overigens teamwork te helpen in collaboratieve omgevingen, zij het nu al zowel in het werkveld als in het onderwijs.

Teams worden voortdurend verbeterd en hoewel ze meestal opmerkelijk zijn, betekent het huidige moment met de opkomst van telewerken dat dit soort toepassingen meer aandacht krijgt dan ooit. De nieuwste toevoeging die Microsoft aan Teams brengt, is de mogelijkheid om videogesprekken te voeren met maximaal negen deelnemers tegelijk.

Maximaal negen deelnemers

teams
teams

Als een van de verbeteringen die voor mei zijn gepland de mogelijkheid was om tot 250 gebruikers tegelijkertijd in groepschats te hebben, staat Teams nu toe dat maximaal negen mensen deelnemen aan een videogesprek. Een opmerkelijke verbetering aangezien de vorige limiet vier gebruikers was.

Een van de gevolgen van de toename van het aantal deelnemers is dat het rooster de verdeling verandert en in plaats van twee bij twee een rooster van drie bij drie en in draai met wat spaties voor de kleinste deelnemers.

Microsoft kondigde in april enkele van de verbeteringen aan die in de maand mei naar Teams zouden komen en dit is er een van. De implementatie is al begonnen, dus als je Teams gebruikt, zou je al videogesprekken moeten hebben met negen vanaf je apparaat.

Al deze verbeteringen, samen met de hierboven genoemde, zijn gericht op vergemakkelijking van gebruikersinterventie en controle bij deelname aan gesprekken met meerdere partijen. We hebben gezien hoe deelname kan worden aangevraagd met de functie hand opsteken, hoe de mogelijkheid wordt toegevoegd om een vergadering voor iedereen tegelijk af te sluiten of zelfs hoe deelnamerapporten kunnen worden verkregen, verbeteringen waaraan het videogesprek nu wordt toegevoegd aan negen bands.

Populair onderwerp