Zac Bowden onthult de mogelijke specificaties van de Surface Duo: Snapdragon 855, 6 GB RAM, dubbel AMOLED-scherm en meer

Inhoudsopgave:

Zac Bowden onthult de mogelijke specificaties van de Surface Duo: Snapdragon 855, 6 GB RAM, dubbel AMOLED-scherm en meer
Zac Bowden onthult de mogelijke specificaties van de Surface Duo: Snapdragon 855, 6 GB RAM, dubbel AMOLED-scherm en meer
Anonim

De Surface Duo is een van de apparaten die Microsoft gepland heeft om aan het einde van het jaar te lanceren, vermoedelijk samenvallend met de kerstperiode. Aangekondigd eind 2019 samen met de Surface Neo (deze is mogelijk vertraagd) de Surface Duo is een opvouwbare telefoon met twee schermen (niet flexibel) met Android.

Een model waarvan we hier en daar penseelstreken van details hebben gezien, maar waarvan de specificaties nog onbekend zijn. En nu, tegen de zomer aan en bij gebrek aan een officiële bevestiging, hadden alle details van de Surface Duo kunnen worden onthuld, tenminste als we luisteren naar de mening van Zac Bowden.

Mogelijke specificaties

Duo
Duo

De columnist van Windows Central, een expert op het gebied van Microsoft-onderwerpen, heeft aangekondigd wat de waarschijnlijke specificaties van de Surface Duo kunnen zijn. En hoewel sommigen werden verwacht, kunnen we bij anderen een verrassing tegenkomen.

In die zin zou de volgende Surface Duo, en altijd volgens Zac Bowden, een Snapdragon 855 SoC binnenin hebben, een set ondersteund door 6 GB RAM en met opslagcapaciteiten van 64 en 256 GB (je moet weten welk type geheugen het gebruikt).

Markeer in het multimediagedeelte een 11-megapixelcamera met een brandpuntsopening van 2.0 (ƒ / 2.0) en twee 5,6-inch AMOLED-schermen elk, met een resolutie van 1800 x 1.350 pixels, 4:1-beeldverhouding en 401 dpi. Een set aangedreven door een 3 batterij.460 mAh en dat het een USB Type C-poort zou hebben voor verbindingen en een nanoSIM-kaart.

Op basis van al deze gegevens, en als we ze als nauwkeurig beschouwen, moet worden opgemerkt dat wanneer de Surface Duo wordt gepresenteerd, het zal aankomen met een processor die meer dan een jaar te laat zal zijn, aangezien het voor die datum vrijwel zeker is dat we de revisie van de Snapdragon 865 zullen hebben, dat de telefoons die op dat moment werden gelanceerd, zullen sporten en dat er al aan het model voor 2021 wordt gewerkt.

De 64 GB intern geheugen voor opslag is ook opmerkelijk, een cijfer dat begint bij 64 GB om de sprong naar 256 GB te maken en dat voor veel gebruikers onvoldoende kan zijn. Sterker nog, velen zien 128 GB al als de minimaal benodigde capaciteit. Bovendien wordt het in dit geval verergerd, omdat het blijkbaar geen slot heeft voor geheugenkaarten van welke aard dan ook.

Wat Bowden niet heeft onthuld, is de prijs die de Surface Duo mogelijk heeft Maar als het de lijn van de meest exclusieve modellen in het Surface-assortiment volgt (de Surface Go 2) wordt weggelaten uit de lijst, verwacht het waarschijnlijk een hoge prijs, vooral als het gaat om de eerste telefoon van Microsoft in vele maanden, een smartphone die ook zal pronken met een scherm en het gloednieuwe Android-besturingssysteem onder Redmond-apparaten.

Populair onderwerp