Microsoft brengt Windows 10 Build 19628 uit: ondersteuning voor DNS via HTTPS arriveert

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Windows 10 Build 19628 uit: ondersteuning voor DNS via HTTPS arriveert
Microsoft brengt Windows 10 Build 19628 uit: ondersteuning voor DNS via HTTPS arriveert
Anonim

28 mei is de geplande dag, als er niets verandert, voor Microsoft om de nieuwe update voor Windows 10 uit te brengen. Een lente-update die al geruime tijd aan het koken is dankzij de verschillende builds die ze hebben uitgebracht binnen het Insider-programma.

En verdergaand met een roadmap die al bijna ten einde loopt, heeft het bedrijf de release aangekondigd van een nieuwe compilatie. Dit is build 19628, die nu beschikbaar is voor Insiders die deel uitmaken van de Fast Ring. Een build die vooral opv alt door inclusief initiële ondersteuning voor DNS via

Veranderingen en verbeteringen

Bouwen
Bouwen

Initiële ondersteuning voor DNS via HTTPS is toegevoegd, zodat codering kan worden ingeschakeld wanneer Windows DNS-query's uitvoert. Hoewel deze optie standaard is uitgeschakeld, kunt u deze inschakelen door deze stappen te volgen

Dit systeem is een beveiligingsprotocol waarvan het doel is om browsen meer privé te maken en het moeilijk te maken voor de operator die diensten levert om de pagina's die we bezoeken te kennen, evenals in passeren, verbeter de beveiliging tijdens het browsen.

Correcties

Bouw 2
Bouw 2
  • Er is een probleem opgelost waardoor sommige apparaten niet correct werden bijgewerkt, waardoor foutcode 0xc0000409 ontstond. Als je deze fout ervaart, kun je je feedback geven op de Feedback Hub.

Bekende problemen

Bouwen
Bouwen
  • Problemen met Narrator en NVDA gaan door Als u zoekt naar de nieuwste Chromium-versie van Microsoft Edge, kunnen er problemen optreden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Eerdere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft de NVDA 2019.3-patch uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost.
  • Proberen rapporten te vinden van het updateproces dat gedurende lange perioden vastloopt bij het installeren van een nieuwe build.
  • De pictogrammen Documenten en Downloads in privacy zijn niet goed weergegeven en u kunt een rechthoek zien in plaats van degene die u zou moeten zien.
  • Problemen die ervoor zorgen dat IIS-instellingen standaard worden na het nemen van een nieuwe build, volgen. U moet een back-up maken van uw IIS-configuratie en deze herstellen nadat de nieuwe build met succes is geïnstalleerd.
  • Vervolg glitches met voorbeeldminiaturen van taakbalk worden niet consistent weergegeven, met een leeg gebied.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update".

Populair onderwerp