Is het tijd voor de nieuwe Edge? Microsoft vervangt Edge Legacy in de nieuwste versie van Windows 10

Inhoudsopgave:

Is het tijd voor de nieuwe Edge? Microsoft vervangt Edge Legacy in de nieuwste versie van Windows 10
Is het tijd voor de nieuwe Edge? Microsoft vervangt Edge Legacy in de nieuwste versie van Windows 10
Anonim

De op Chromium gebaseerde Edge-browser blijft kruissnelheid halen. Dit wordt geholpen door de voortdurende lancering van bèta's binnen een van de drie kanalen die beschikbaar zijn voor testen en anderzijds door de goede ontvangst die het heeft gehad onder gebruikers, die eindelijk een waardige opvolger van Explorer zien

Microsoft heeft, na te hebben ingezet op Chromium, alle fouten in Edge Legacy kunnen corrigeren (dit is de Edge die debuteerde met Windows 10). Meer functies, een betere interface, de komst van de langverwachte extensies… er zijn veel punten waarop het verbeterd is. Tot nu toe kon de nieuwe Edge met de klassieker in harmonie naast elkaar bestaan in onze teams, een stelregel die Microsoft wil doorbreken, omdat ze in de KB4559309-update de klassieke versie vervangen door de modernste.

Van rand tot rand

Kant
Kant

Edge Legacy maakt plaats voor Chromium-gebaseerde Edge op alle pc's waarvan de gebruikers, leden van het Insider-programma in de Release Preview Ring, de Windows 10 KB4559309-update installeren. En kijk uit, want het is een ring die heel dicht bij de definitieve versie van Windows 10 komt die over een paar dagen zou moeten aankomen.

De lente-update, Windows 10 in de 20H1-tak, Windows 10 2004… elke naam wordt gebruikt om de nieuwe Windows te beschrijven die, wie weet, zou kunnen komen met Chromium-gebaseerde Edge als vervanging voor Edge Legacy. Wat we voorlopig weten, is dat Release Preview Ring Insiders deze mogelijkheid al gebruiken

Wat dit betekent is dat de nieuwe Edge de klassieke versie zal vervangen voor die teams die er nog niet voor hebben gekozen om de sprong te wagen. Een belangrijke stap als Microsoft het aandurft om naar de verschillende Windows-updates te gaan die het genereert.

Kant
Kant

Alleen de versies van Windows 10 Enterprise en Windows 10 Education worden gespaard, omdat voor hen de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge niet automatisch beschikbaar zal zijn en handmatig moet worden gedownload van de officiële Microsoft-website, iets dat we destijds al hebben uitgelegd.

Windows 10 2004 zal een realiteit zijn, als er geen last-minute wijzigingen zijn, op 28 mei. Het zal zijn wanneer we zullen zien dat zonder de nieuwe Edge-update op basis van Chromium alle computers wereldwijd worden bereikt.

Populair onderwerp