Ondanks de mogelijke vertraging in de komst van de Surface Neo, zou de Surface Duo toch gepland staan voor kerst 2020

Inhoudsopgave:

Ondanks de mogelijke vertraging in de komst van de Surface Neo, zou de Surface Duo toch gepland staan voor kerst 2020
Ondanks de mogelijke vertraging in de komst van de Surface Neo, zou de Surface Duo toch gepland staan voor kerst 2020
Anonim

Een paar dagen geleden zagen we hoe Microsoft al overwoog om Windows 10X te lanceren, maar zich concentreerde op apparaten met één scherm Was het niet een besturingssysteem dat was ontworpen voor modellen met twee schermen?Blijkbaar zou de vertraging bij de lancering een van de redenen zijn waarom Microsoft deze beslissing had genomen.

We herinneren je eraan dat Windows 10X het besturingssysteem is dat is ontworpen om de lancering van de Surface Neo, het Microsoft-team, te begeleiden als een tablet met twee schermen. Een vertraging, die van de apparatuur met een dubbel scherm zoals de Surface Neo die geen invloed zal hebben op de komst van de Surface Duo, aangezien Microsoft in dit model heeft gekozen voor een versie van Android.

In Kerst 2020

Duo
Duo

Een vertraging, die volgens Android Authority geen invloed zou hebben op de ontwikkeling van de Surface Duo, dat de aankomstdatum niet in gevaar zou komen en dat het nog steeds zou worden verwacht dat het de markt zou bereiken in de Kerstvakantie van 2020.

Van de Surface Duo die we bij de lancering zagen, weten we dat het zal aankomen met een Android-vork gebaseerd op versie 9 van het besturingssysteem van Google en dat binnenin het een Snapdragon 855-processor, hardware die zal aankomen wanneer er vermoedelijk zelfs een "plus" -versie van de Snapdragon 865 is.

We weten ook dat Microsoft nog bezig is met het verbeteren van de Surface Duo op aspecten als het scherm of de camera en dat door een apparaat zo lang van tevoren te presenteren het risico loopt dat het bereikt de markt met een aantal verouderde componenten.

De Surface Duo is mobiel apparaat met twee 5,6-inch schermen en een scharniersysteem waarmee ze tot 360 graden kunnen draaien. U kiest er niet voor om een flexibel scherm te gebruiken. Twee schermen die, wanneer ze volledig zijn uitgeklapt, beide panelen een 8-inch diagonaal scherm bieden.

We zullen nog een paar maanden moeten wachten om erachter te komen of de Surface Duo echt de periode bevestigt waarin hij zal worden gelanceerd en niet wordt beïnvloed door de crisis veroorzaakt door COVID-19.

Populair onderwerp