Project xCloud komt geïntegreerd met Xbox Game Pass aan om zoveel mogelijk gebruikers te hebben

Inhoudsopgave:

Project xCloud komt geïntegreerd met Xbox Game Pass aan om zoveel mogelijk gebruikers te hebben
Project xCloud komt geïntegreerd met Xbox Game Pass aan om zoveel mogelijk gebruikers te hebben
Anonim

Zoals we een paar dagen geleden zagen, zal vanaf deze week toegang tot Project xCloud in sommige Europese landen, waaronder Spanje, een realiteit zijn. Het oude continent heeft eindelijk toegang, zoals de Verenigde Staten of Canada voorheen, de gamestreamingservice van Microsoft.

Hoewel we deze week in Europa en zijn landen de voorlopige versie zullen zien, kunnen Android-gebruikers nu al genieten van consolegames op hun mobieltjes. En terwijl die tijd komt, blijft er nieuws komen, waarvan de laatste voor sommigen erg goed is, aangezien Microsoft meldt dat xCloud zal worden geïntegreerd met Xbox Game Pass

xCloud en Game Pass allemaal in één

Zoals aangekondigd, zal de _streaming game-service, in ieder geval in eerste instantie, deel uitmaken van Xbox Game Pass Microsoft's cloud-based games-catalogus onder abonnement, met meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd, het moet de verleiding zijn voor mensen om xCloud te proberen.

Zonder een nieuw abonnement te hoeven afsluiten, iedereen die Xbox Game Pass gebruikt, heeft toegang tot xCloud vanaf zijn mobiele telefoon, op voorwaarde natuurlijk dat ze voldoen aan de eisen die we al kennen en die we onthouden:

  • Mobiele telefoon: je hebt een telefoon met Android 6.0 en hoger nodig die Bluetooth 4.0 of hoger ondersteunt.
  • Xbox draadloze controller: je moet een Xbox-controller met Bluetooth-technologie gebruiken, zodat controllers op de originele Xbox One of originele Xbox Elite niet werken.
  • Wi-Fi-verbinding of mobiele data: de verbinding moet minimaal 10 Mbps download hebben.
  • Xbox Game Streaming-applicatie: het is nodig om deze applicatie te installeren die beschikbaar is op Google Play en die toegang geeft tot Project xCloud op het Android-apparaat.
  • Aanmelden voor Project xCloud (preview): We hebben een Microsoft-account nodig om u aan te melden.

Dit nieuws komt via een officiële verklaring van Microsoft die opschept over de kracht van Xbox Game Pass. In de woorden van Phil Spencer:

We moeten niet vergeten dat deze week fundamenteel lijkt bij Microsoft Samen met de reeds genoemde komst van xCloud in de testfase in Europa, zullen we de eerste Xbox-gameplays-serie hebben X, de nieuwe Redmond-console die voor het einde van het jaar zou moeten aankomen.

Project xCloud is de grote gok tegen Stadia en hoewel er in dit opzicht nog geen data zijn verstrekt, is de integratie van Project xCloud in Xbox Game Pass goed nieuws voor iedereen gebruikers.

Populair onderwerp