De PowerToys zijn bijgewerkt: nu versie 0.17 beschikbaar is om te downloaden, komen er automatische updates aan

Inhoudsopgave:

De PowerToys zijn bijgewerkt: nu versie 0.17 beschikbaar is om te downloaden, komen er automatische updates aan
De PowerToys zijn bijgewerkt: nu versie 0.17 beschikbaar is om te downloaden, komen er automatische updates aan
Anonim

PowerToys zijn de set Microsoft-tools waarmee de gebruiker bepaalde extra's aan het besturingssysteem kan toevoegen in de vorm van nieuwe functies. Tools die we al hebben uitgelegd hoe ze op een pc kunnen worden geïnstalleerd en hoe opeenvolgende verbeteringen hebben ondergaan

De laatste stap die het Amerikaanse bedrijf heeft gezet om deze reeks applicaties te verbeteren, was het uitbrengen van versienummer 0.17.0 van PowerToys, een update die, samen met bugfixes, een belangrijke verbetering oplevert hoe is de automatische update

Automatische updates komen eraan

Vanaf versienummer 0.17.0 geïnstalleerd, heeft PowerToys de mogelijkheid om te waarschuwen wanneer een nieuwe update is uitgebracht, waardoor de gebruiker er niet handmatig naar hoeft te zoeken. Het is de belangrijkste wijziging, maar niet de enige die bij deze herziening wordt geleverd.

En tegelijkertijd komt er een andere tool naar de PowerToys, genaamd Windows Walker. Dankzij kunt u door op de toetsencombinatie Control + Windows te drukken de zoekbalk openen om te zoeken naar de programma's die op uw computer worden uitgevoerd. De rest van de wijzigingen zijn als volgt:

  • FancyZone in een experimentele functie, kan nu worden ingesteld op twee zones.
  • Gebruikers zonder beheerdersrechten kunnen PowerToys opnieuw gebruiken in versie 0.16.
  • Veel van de bugs in FancyZones Virtual Desktop zijn verholpen.
  • Verschillende FZ-bugs opgelost, waaronder degene die oneigenlijk gebruik van de taakbalkpositie veroorzaakte.
  • Problemen met het PowerToys-pictogram in het menu Start zijn opgelost.

Al deze verbeteringen dragen bij aan de mogelijkheden die PowerToys al biedt Dit is het geval voor functies zoals PowerRename waarmee u batches bestanden kunt hernoemen of FancyZones, de tool voor het aanpassen van Windows-sets op het bureaublad.

Onthoud dat het installeren van de PowerToys heel eenvoudig is en je hoeft alleen maar de tutorial te volgen die we destijds hebben gemaakt en ze te downloaden van Github.

Populair onderwerp