Toegang tot Project xCloud in Spanje en andere Europese landen wordt vanaf volgende week realiteit

Inhoudsopgave:

Toegang tot Project xCloud in Spanje en andere Europese landen wordt vanaf volgende week realiteit
Toegang tot Project xCloud in Spanje en andere Europese landen wordt vanaf volgende week realiteit
Anonim

Op 7 april zagen we hoe Microsoft de komst van Project xCloud in een groot aantal landen aankondigde. Goed nieuws voor gamers wordt een optie boven Stadia van Google of GeForce Now van Nvidia.

Sinds die dag kon de registratie al gestart worden en wachtten we tot de xCloud-tests in de maand mei, de geplande datum, toegankelijk zouden zijn in de vorm van een preview- of bètafase. Er was geen bevestigde datum, een onbekende is al opgehelderd, want al degenen die zijn geselecteerd, zullen xCloud kunnen gaan gebruiken in Spanje en andere Europese landen

xCloud, binnen een week toegankelijk in Spanje

xcloud
xcloud

Het was Microsoft via een persbericht, dat heeft laten weten dat de proefperiode in mei zal beginnen voor iedereen die is geselecteerd. De gelukkigen zullen hun uitnodiging ontvangen om toegang te krijgen tot de cloud gaming-service.

Spanje is samen met België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Noorwegen en Zweden een van de landen die vanaf volgende week toegang zullen hebben, terwijl gebruikers uit Duitsland, Frankrijk en Nederland zijn een paar uur geleden begonnen met de proefperiode.

Het doel van deze testperiode in twee fasen is om het netwerk te helpen niet in te storten nu veel gebruikers thuis zijn, telewerkend of het netwerk gebruiken voor communicatie of vrije tijd met streaming video-, audio- en gameplatforms.

Onthoud dat als je in een van de landen woont die in de lijst staan en je bent geselecteerd, je alleen een Android-telefoon nodig hebt om in aanmerking te komen voor Project xCloud in proefversies Ja voor Integendeel, je gebruikt een op iOS gebaseerde telefoon, kom op, een iPhone, je moet nog wachten, want Apple legt een beperking op van 10.000 gebruikers waardoor deze alleen toegankelijk is vanuit drie markten: de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada

Om deel uit te kunnen maken van het testprogramma, samen met de registratie, voorlopig onmogelijk, misschien door de verzadiging van de servers (je moet jezelf met geduld om het te bereiken), moet je aan al deze vereisten voldoen:

  • Mobiele telefoon: je hebt een telefoon met Android 6.0 en hoger nodig die Bluetooth 4.0 of hoger ondersteunt.
  • Xbox draadloze controller: je moet een Xbox-controller met Bluetooth-technologie gebruiken, zodat controllers op de originele Xbox One of originele Xbox Elite niet werken.
  • Wi-Fi-verbinding of mobiele data: de verbinding moet minimaal 10 Mbps download hebben.
  • Xbox Game Streaming-applicatie: het is nodig om deze applicatie te installeren die beschikbaar is op Google Play en die toegang geeft tot Project xCloud op het Android-apparaat.
  • Aanmelden voor Project xCloud (preview): We hebben een Microsoft-account nodig om u aan te melden.

Populair onderwerp