De vermeende Surface Book 3 zou al zijn goedgekeurd door de FCC en alles wijst op een op handen zijnde lancering

Inhoudsopgave:

De vermeende Surface Book 3 zou al zijn goedgekeurd door de FCC en alles wijst op een op handen zijnde lancering
De vermeende Surface Book 3 zou al zijn goedgekeurd door de FCC en alles wijst op een op handen zijnde lancering
Anonim

Een paar uur geleden hebben we bekeken hoe de toekomstige Surface Book 3 eruit zou kunnen zien. Meer dan twee jaar sinds de laatste vernieuwing, zou Microsoft hebben gezien dat de tijd is gekomen om het bij te werken door meer actuele hardware aan te bieden waarmee kan worden geconcurreerd met producten van hetzelfde assortiment op de markt.

Een lancering die binnenkort wordt verwacht, misschien samenvallend met de komst van de Surface Go 2 of de Surface Earbuds. De waarheid is dat velen van ons hopen dat mei een drukke maand zal worden voor Microsoft en niet alleen vanwege de komst van Windows 10 2004. De nieuwe Surface Book 3 zou heel dichtbij kunnen komen, zo erg zelfs dat het al door de FCC-goedkeuring zou zijn gegaan

Lancering aanstaande?

fcc
fcc

De FCC of in het Spaans, Federal Communications Commission, is de bevoegde instantie die de regels en voorschriften vaststelt met betrekking tot de verschillende soorten elektronische apparatuur. Een technische hindernis die de Surface Book 3 al lijkt te hebben overwonnen.

Vanaf Windows Latest hebben ze toegang gehad tot het FCC-document dat certificeert dat een nieuw Microsoft-apparaat de controle van de toezichthoudende instantie heeft gepasseerd, een document dat hoewel het niet de officiële nomenclatuur toont (Surface Book 3 verschijnt niet gedeeltelijk geschreven) toont het de legende "Microsoft Corporation Portable Computing Device"

Daarom, en na dezelfde stappen te hebben doorlopen met de Surface Go 2 en de Surface Earbuds, nu is het de beurt aan de Surface Book 3 waarvan de lancering steeds dichterbij komt.

Benadruk voor de rest wat we een paar uur geleden hebben gezien in de review over de mogelijke specificaties van de Surface Book 3, een model dat vermoedelijk in twee modellen beschikbaar zal zijn met een 13-inch scherm en 15 inch, met Intel Core i5-10210U en Intel Core i7-10510U processors, tot 32 GB RAM, GPU inclusief Nvidia Quadro en tot 2 TB capaciteit in het topmodel.

Populair onderwerp