Microsoft verbetert de beveiliging in Teams om telewerken betrouwbaarder te maken terwijl we thuis zijn opgesloten

Inhoudsopgave:

Microsoft verbetert de beveiliging in Teams om telewerken betrouwbaarder te maken terwijl we thuis zijn opgesloten
Microsoft verbetert de beveiliging in Teams om telewerken betrouwbaarder te maken terwijl we thuis zijn opgesloten
Anonim

In deze tijd waarin we leven, neemt telewerken een fundamenteel onderdeel in het leven van veel mensen in. Geconfronteerd met een mogelijk baanverlies is thuiswerken een meer dan geldige optie, maar hiervoor is het noodzakelijk om de juiste tools te hebben en dat ze ook veilig zijn

Microsoft heeft verschillende opties. Skype, OneDrive, To-Do, Teams… al deze toepassingen kunnen worden gebruikt om het werken op afstand te verbeteren. En als we onlangs hebben gezien hoe To-Do en OneDrive zijn bijgewerkt, zitten we nu met de verbeteringen die in Teams komen, veranderingen die bedoeld zijn om meer veiligheid te bereiken bij het thuiswerken

Telewerken maar veilig

werkte
werkte

Teams van Microsoft is een app ontworpen om workflows te beheren in zowel educatieve als zakelijke omgevingen Een hulpprogramma waarvan het uitgangspunt is om de prestaties en productiviteit in de bovengenoemde omgevingen te verbeteren, waarbij de verbinding tussen gebruikers om te helpen bij het beheer van gedeeld werk.

Microsoft heeft samengewerkt met Abnormal Security en heeft verbeteringen aangebracht in Microsoft Teams om de privacy van gebruikers te verbeteren. Het gaat erom te voorkomen dat een cyberaanvaller toegang kan krijgen tot gegevens zoals toegangscodes, wachtwoorden… iets dat gemakkelijker kan via telewerken, aangezien werknemers niet onderworpen zijn aan controle over de systemen binnen het bedrijf.

Wat deze verbetering, een functie genaamd Okta's Identity Cloud, mogelijk maakt, is de mogelijkheid omphishing-berichten te controleren, die in Microsoft Teams kunnen worden verzonden. Via de Office 365 API, waarin deze functionaliteit is geïntegreerd, beheert Outlook e-mail in de cloud door mogelijke verdachte e-mails te markeren.

Wat het systeem doet is automatisch verdachte berichten detecteren die zijn verzonden binnen de Microsoft Teams-omgeving van een klant om te voorkomen dat deze e-mails worden verspreid en de mogelijk getroffen partij bereiken.

Nu telewerken belangrijker dan ooit wordt, de beveiliging van apparatuur en gebruikers kan niet tegelijkertijd worden verwaarloosd. Een add-on, deze van Microsoft, die wordt gebruikt om systemen te helpen controleren om onze computers te beschermen.

Populair onderwerp