De Windows 10 2004-update brengt verbeteringen in het gebruik van HDD-schijven, waardoor de responstijd wordt verbeterd

Inhoudsopgave:

De Windows 10 2004-update brengt verbeteringen in het gebruik van HDD-schijven, waardoor de responstijd wordt verbeterd
De Windows 10 2004-update brengt verbeteringen in het gebruik van HDD-schijven, waardoor de responstijd wordt verbeterd
Anonim

Als kennissen mij vragen naar de specificaties die ik denk dat een pc moet hebben bij het kopen van een nieuwe computer, is een van de tips die ik hen meegeef om te kiezen voor opslag via SSD in plaats van HDD, tenminste als ze geen grote capaciteiten nodig hebben

Het verschil in lees- en schrijfsnelheid van de ene en de andere technologie biedt enorme verschillen, iets dat velen zeker hebben geverifieerd bij het maken van de overstap van het ene type opslag naar het andere. De handicap is de relatie tussen capaciteit en prijs, een probleem dat in de loop van de tijd moet worden verholpen. Maar er zijn nog steeds veel computers die worden verkocht met de traditionele combinatie van HDD en Windows 10, computers die mogelijk verbeterde prestaties zullen zien wanneer de lente-update arriveert

Verbeteren van HDD-gebruik

Gebruiken
Gebruiken

En het is dat ze van Microsoft bevestigen dat de update die vermoedelijk in mei 2020 in Windows 10 zal verschijnen, de bruikbaarheid zal verbeteren op computers die een HDD gebruiken, een traditionele schijf. Wees voorzichtig, het betekent niet dat de prestaties gelijk zijn aan die van een SSD, maar het betekent wel dat het gebruik van traditionele opslag draaglijker zal zijn.

Microsoft zal de werking met HDD's kunnen optimaliseren dankzij verminderd schijfgebruik door het Windows-zoekproces, een schijfintensief proces dat problemen veroorzaakt bij het indexeren, het kan toenemen de belasting van de systeemschijf.

Om dit te bereiken, Windows 10 in de 20H1-tak zou een nieuw algoritme bieden zodat het systeem bij het uitvoeren van een zoekopdracht identificeert of er overmatige CPU- en schijfbronnen worden gebruikt en daarom zodat u de nodige maatregelen kunt nemen om het probleem op te lossen.

De verbetering in het indexeringsproces, wordt vooral gewaardeerd op HDD, aangezien de toegangssnelheid veel lager is en daarom voor ouderen de ruimte voor verbetering is. Het voorkomt dat de computer CPU- en schijfbronnen in beslag neemt, zoals we onlangs hebben gezien bij sommige compilaties.

ramen
ramen

De 20H1-tak van Windows 10 komt dichterbij, een langverwachte update na te hebben gezien hoe Windows 10 November 2019 Update een enorm lichte update was die nauwelijks heeft bijgedragen tot verbeteringen aan Microsoft's besturingssysteem.

Populair onderwerp