Edge in het bètakanaal heeft al extensiesynchronisatie dankzij de nieuwste update die is uitgebracht door Microsoft

Inhoudsopgave:

Edge in het bètakanaal heeft al extensiesynchronisatie dankzij de nieuwste update die is uitgebracht door Microsoft
Edge in het bètakanaal heeft al extensiesynchronisatie dankzij de nieuwste update die is uitgebracht door Microsoft
Anonim

Als we gisteren zagen hoe Microsoft Edge binnen het Dev Channel heeft bijgewerkt, zijn het nu de gebruikers van het Beta Channel, de meest conservatieve en degene die de minste updates ontvangt, die toegang hebben tot de nieuwste update die de Amerikaanse bereikt browser van het bedrijf, net voor aankomst in de stabiele versie.

Edge in het bètakanaal biedt degenen die het willen installeren de mogelijkheid om toegang te krijgen tot Chromium-versie 83 (onthoud dat het ontwikkelkanaal versie 84 heeft bereikt). Een update, 83.0.478.13, die onder zijn nieuwigheden de verbeteringen in de functie Verzamelingen verbergt, door de mogelijkheid om verschillende tabbladen toe te voegen, evenals de mogelijkheid om al onze extensies te synchroniseren

Extensies worden altijd gesynchroniseerd

Onder de verbeteringen die komen, v alt de synchronisatie van extensies op, waardoor we invoegtoepassingen niet verliezen, zelfs niet als we van computer veranderen zolang we Edge verbonden hebben naar ons Microsoft-account.

Verbeterde aanpassingsmogelijkheden voor de PDF-pentool, de mogelijkheid toegevoegd om meerdere tabbladen toe te voegen aan een nieuwe verzameling, en verbeterde bruikbaarheid van de insluitende lezer"-tool om lezen te maken documenten gemakkelijker.

Bovendien en als curiositeit is er een knop geïmplementeerd op de foutpagina zodat als er problemen zijn om toegang te krijgen tot een bepaalde wen, zo lang als je kunt die minuten besteden aan het spelen van de navigatieminigame op Edge totdat de toegang tot die website of netwerkverbinding terugkeert.

Kanalen kopiëren
Kanalen kopiëren

Als je een Beta Channel-gebruiker bent en feedback wilt genereren door een suggestie in te dienen die je graag geïmplementeerd zou willen zien of een probleem wilt melden dat nog niet is opgelost, kun je op het berichtpictogram in de rechterbovenhoek klikken, ingedrukt houden druk op de toetsencombinatie alt=""Beeld" + Shift + I of toegangspad "Instellingen > Help & feedback > Feedback verzenden"

Vergeet niet dat je de nieuwe Edge via deze link kunt downloaden op elk van de kanalen op de platforms waar deze beschikbaar is. Als je het al hebt geïnstalleerd, ga naar de voorkeuren in de browser en controleer of er updates in behandeling zijn.

Populair onderwerp