Microsoft Family Safety is nu ook compatibel met de versie van Edge voor Android

Inhoudsopgave:

Microsoft Family Safety is nu ook compatibel met de versie van Edge voor Android
Microsoft Family Safety is nu ook compatibel met de versie van Edge voor Android
Anonim

Microsoft blijft verbeteringen met betrekking tot Edge uitbrengen en deze keer profiteert de versie van Edge voor Android van deze update, die gratis kan worden gedownload van de Google Play Store en die versienummer 45.03 bereikt.4.4944.

En deze keer biedt de update meer controle over de activiteiten van kinderen en bijbehorende accounts in Family Safety met surfen op het web door inhoud te kunnen filteren en toegang te krijgen tot rapporten live. Samen met deze verbeteringen komen correcties om de werking van de browser te optimaliseren.

Kinderbescherming en meer

Gezinskopie
Gezinskopie

We hebben het al gehad over de Microsoft Family Safety-functie, een verbetering in de Canarische versie van Edge voor desktopcomputers en die ons in staat stelde de accounts toe te voegen waarvoor we een soort beperking willen hebben, ofwel tijd, bezochte webpagina's, gebruikte applicaties … komt nu naar de mobiele versie. Dit zijn de verbeteringen in versie 45.03.4.4944 van Edge voor Android.

  • Je kunt je nu aanmelden met een Microsoft Family-account om re altime webactiviteitsrapporten, inhoudsfiltering en andere veilige functies te krijgen om de activiteit van kinderen in de gaten te houden en ze veilig te houden op mobiel.
  • Er zijn ook enkele algemene bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Microsoft Family Safety is dus aanwezig in de versies van de Edge-applicatie op zowel Windows PC, Android als Xbox, waardoor de controle over de activiteiten van de leden die het gezin integreren mogelijk is unit door meldingen te ontvangen wanneer een familielid arriveert of een plaats verlaat, het gebruik van kinderen te controleren wanneer ze online spelen, op het internet te surfen en in het algemeen te helpen bij het aanleren van gezonde digitale gewoonten.

Microsoft Edge

  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
  • Download: Voor Android in Google Play Store

Populair onderwerp