Zou dit de definitieve versie van Windows 10 kunnen zijn die we in de voorjaarsupdate zien? Microsoft brengt build 19041.207 uit

Inhoudsopgave:

Zou dit de definitieve versie van Windows 10 kunnen zijn die we in de voorjaarsupdate zien? Microsoft brengt build 19041.207 uit
Zou dit de definitieve versie van Windows 10 kunnen zijn die we in de voorjaarsupdate zien? Microsoft brengt build 19041.207 uit
Anonim

We zijn bijna, heel dichtbij, te weten wanneer Microsoft de lente-update voor Windows 10 zal uitbrengen. Het is zeer waarschijnlijk dat, als het doorgaat met de lijn wat betreft nomenclatuur, het zal eindigen metWindows 10 mei 2019 Update , maar dat is vooral een onderbuikgevoel.

Wat zeker is, is het pad dat Microsoft voortzet met zijn Insider-programma met nieuwe builds. Enerzijds zijn ze bezig met het polijsten van de details in de 20H1-tak en op een andere manier zijn ze al bezig met het voorbereiden van de grond voor de 20H2-tak, de herfstupdate. En met betrekking tot de eerste heeft het Amerikaanse bedrijf de lancering van Build 19041.207 aangekondigd in de Ring Release Preview

Verbeteringen en nieuwe functies

Bouw 2
Bouw 2

Reeds aangekomen bij de Release Preview Ring is het indicatief dat we worden geconfronteerd met wat mogelijk de definitieve versie is die gebruikers uiteindelijk op hun computers ontvangen. Bovendien verduidelijken ze dat de volgende updates via de gebruikelijke maandelijkse patches zullen aankomen. Dit zijn alle kwaliteitsverbeteringen en beveiligingsupdates in deze build:

  • Er is een probleem opgelost waardoor de Remote Procedure Call (RPC)-service (rpcss.exe) onverwacht stopte en het apparaat niet meer werkte. Het apparaat kon alleen opnieuw worden opgestart.
  • Er is een fout opgelost die ervoor zorgde dat de Device Enrollment Status Page (ESP) op beheerde apparaten niet meer reageerde als een beleid dat een herstart vereist op het apparaat is geïnstalleerd.
  • Er is een probleem opgelost waardoor ervoor kon zorgen dat de flitser van de achteruitrijcamera niet goed werkte op apparaten met een achteruitrijcamera.
  • Deze build bevat de nieuwste beveiligingsupdates voor Microsoft Scripting Engine, Windows Kernel, Windows App Platform and Frameworks, Microsoft Graphics Component, Windows Media, Windows Shell, Windows Management, Windows Cloudinfrastructuur, Windows Fundamentals, Windows Authentication, Windows Virtualization, Windows Core Networking, Windows Storage and File Systems, Windows Update Stack en de Microsoft JET Database Engine.

Trouwens, Microsoft waarschuwt dat Windows Mixed Reality mogelijk niet goed werkt voor veel gebruikers in de update van mei 2020. In het geval van regelmatig gebruik van Windows Mixed Reality, voor de voorlopig raden ze aan om niet verder te gaan met de update via Release Preview. Microsoft werkt aan een oplossing die ze begin mei hopen uit te brengen.

Als je deel uitmaakt van de Release Preview Ring binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update & Beveiliging > Windows Update"Een update die vooral gericht is op het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem. Het wordt echter automatisch verzonden naar iedereen die deel uitmaakt van die ring.

Populair onderwerp