Microsoft brengt build 19041.207 in de Slow Ring uit, gericht op bugfixes in de 20H1-tak van Windows 10

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt build 19041.207 in de Slow Ring uit, gericht op bugfixes in de 20H1-tak van Windows 10
Microsoft brengt build 19041.207 in de Slow Ring uit, gericht op bugfixes in de 20H1-tak van Windows 10
Anonim

Beetje bij beetje komen we dichter bij de release van de grote lente-update voor Windows 10. Met datums die velen al in de maand mei plaatsen, is Microsoft beetje bij beetje mogelijke bugs aan het wegwerken met de release van verschillende builds binnen het Insider-programma.

In die zin heeft het bedrijf de release aangekondigd van Build 19041.207, die nu kan worden gedownload door leden van de Slow Ring in het Insider-programma. Build 19041.207 komt met patch KB4550936 en is voornamelijk gericht op bugfixes.

Verbeteringen en reparaties

Insider
Insider
  • Fixed een probleem met de Remote Procedure Call (RPC)-service (rpcss.exe) waardoor deze onverwacht stopte en het apparaat stopt met werken door een herstart van het apparaat te forceren.
  • Er is een probleem opgelost waardoor de Device Enrollment Status Page (ESP) op beheerde apparaten niet meer reageert als er een beleid is geïnstalleerd dat een herstart vereist op het apparaat.
  • Verhelpt een probleem dat voorkwam dat de flitser van de achteruitrijcamera normaal werkte op apparaten met een achteruitrijcamera.
  • Deze build bevat de nieuwste beveiligingsupdates voor Microsoft Scripting Engine, Windows Kernel, Windows App Platform and Frameworks, Microsoft Graphics Component, Windows Media, Windows Shell, Windows Management, Windows Cloud Infrastructure, Windows Fundamentals, Windows Authentication, Windows Virtualisatie, Windows Core Networking, Windows Storage en File Systems, Windows Update Stack en de Microsoft JET Database Engine.

Bekende problemen

Langzaam
Langzaam
  • Houd er rekening mee dat Narrator- en NVDA-gebruikers die de nieuwste versie van Chromium-gebaseerde Microsoft Edge gebruiken, problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Microsoft Edge Legacy-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft een NVDA 2019.3 uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost.

Microsoft legt al de laatste hand aan de 20H1-tak en er gaan al een tijdje geruchten over een RTM-versie. Als u deel uitmaakt van de Slow Ring binnen het Insider-programma, kunt u de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update" Een update die gericht op alles bij het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem.

Populair onderwerp