Negen applicaties waarmee we vanaf de pc groepsgesprekken kunnen voeren terwijl we thuis zijn

Inhoudsopgave:

Negen applicaties waarmee we vanaf de pc groepsgesprekken kunnen voeren terwijl we thuis zijn
Negen applicaties waarmee we vanaf de pc groepsgesprekken kunnen voeren terwijl we thuis zijn
Anonim

In deze tijd waarin we leven, virtueel contact is het beste alternatief geworden om te blijven praten met vrienden en familie en zelfs om door te gaan met ons dagelijkse werk als we kunnen telewerken door toegang bieden tot contact met de rest van onze collega's.

En nu ontdekken we toepassingen die we tot nu toe niet kenden. Applicaties die op aanraden van een kennis op onze harde schijven terecht komen en waar we misschien nog nooit van hebben gehoord. Daarom gaan we enkele van de meest populaire bekijken, om te proberen een alternatief aan te bieden als u in uw geval nog steeds op zoek bent naar de ideale tool.

Google-hangouts

Hangouts
Hangouts

We beginnen met degene die misschien wel het meest bekend is, onder andere omdat het van de almachtige Google kwam en omdat het gratis is. Een multiplatform- en webtool waarmee maximaal 10 mensen videogesprekken kunnen voeren als het wordt gebruikt in de normale versie of 25 als het de zakelijke versie is.

Hoewel sommige gebruikers het niet leuk vinden dat de hoofdafbeelding verandert afhankelijk van wie er spreekt, het is een van de meest toegankelijke toepassingen, omdat je het alleen nodig hebt om één Google-account te hebben. En wie heeft er vandaag geen?

Skype

Skype
Skype

De applicatie die eigendom is van Microsoft, erfgenaam van sommige GroupMe-functies, is een andere optie op de markt. We kunnen het gebruiken als een platformonafhankelijke app en via de webclient en het stelt ons in staat om groepsgesprekken te voeren met maximaal 10 personen tegelijk of 25, als we alleen audio gebruiken.

Het heeft, zoals we zeggen, een versie voor computers, mobiele applicaties en zelfs een webversie en heeft verschillende opties voor scherm delen, de achtergrond vervagen om de privacy te behouden of real-time vertalingenin verschillende talen.

Zoom

zoom
zoom

De nieuwe, de meest controversiële applicatie Met bijna continu nieuws over privacy en beveiliging, de weinige beveiliging die Zoom lijkt te bieden, is het de modieuze app om videogesprekken te voeren. Met een webversie en een app voor meerdere platforms biedt het de mogelijkheid om het gratis te doen of door de kassa te gaan en een van zijn betalingsplannen te krijgen.

Kan videogesprekken voeren met maximaal 100 deelnemers in de gratis modus, hoewel deze beperkt zijn tot 40 minuten, waarna het gesprek opnieuw moet worden gestart. Hiermee kunt u het scherm delen, oproepen opnemen of deelnemen vanaf een telefoonlijn in spraakversie.

Jitsi Meet

Jitsi
Jitsi

Een andere toepassing die in deze dagen van opsluiting in een stroomversnelling is geraakt, is Jitsi. Een ontwikkeling die start met een gratis en open source tool die ook platformonafhankelijk is, aangezien het applicaties heeft voor Android en iOS.

Met het voordeel dat je geen account hoeft aan te maken, wordt het veel gebruikt in professionele omgevingen vanwege de integratie met Slack Jitsi Meet staat een aantal deelnemers toe, afhankelijk van de breedte bandbreedte van de server, dus als we de webversie gebruiken, hebben we niet de beperkingen van andere services.

Facebook Messenger

Facebook messenger
Facebook messenger

Facebook Messenger mocht niet ontbreken in deze review. Een tool die steeds meer op een Facebook-plug-in gaat lijken en die de mogelijkheid biedt om videogesprekken te voeren met in totaal 50 contacten tegelijk, hoewel van dat totaal er slechts 6 zullen videogesprek kunnen voeren, terwijl de andere 44 het met alleen audio moeten "doen".

Facebook Messenger heeft mobiele versies van de applicatie of voor degenen die er de voorkeur aan geven, vergemakkelijkt de toegang via de webversie van Messenger Goed of slecht, afhankelijk van het uiterlijk en afhankelijk van wie eruitziet je moet er toegang toe hebben via een Facebook-account en als je het niet hebt, moet je het maken.

Google Duo

Google Duo
Google Duo

De voorlaatste applicatie op de lijst heeft Google als hoofdrolspeler en je weet misschien niet eens dat het bestaat. Het heet Google Duo en het staat groepsvideogesprekken toe met maximaal 8 personen.

Dit is een platformonafhankelijke applicatie die versies heeft voor Android, iOS, iPadOS evenals een webversie voor toegang vanaf pc of Mac. Hiermee kunt u videogesprekken voeren of alleen audio bellen en biedt het zelfs een modus om te "werken" bij slechte lichtomstandigheden.

Discord

Meningsverschil
Meningsverschil

Discord is een gratis app waarmee je groepsvideogesprekken kunt voeren met maximaal 50 gebruikers Het is misschien niet zo bekend, maar het is een tool die nogal wat biedt mogelijkheden. Discord is een applicatie die ook een desktopversie en mobiele applicaties heeft.

Gruveo

Gruveo
Gruveo

Gruveo is een applicatie die vanaf het begin opv alt door zijn gebruiksgemak, omdat er geen voorafgaande registratie of het aanmaken van een account vereist is. Ga gewoon naar de Gruveo-website, maak de kanaal-URL aan voor de vergadering waaraan andere deelnemers zullen deelnemen, en u bent klaar om te gaan. Een tool die maximaal 12 deelnemers tegelijk toestaat

Gruveo maakt gebruik van de WebRTC-standaard die wordt gebruikt in videoconferenties, wat betekent dat er geen plug-ins of apps hoeven te worden geïnstalleerd.

WhatsApp

WhatsApp
WhatsApp

Wie heeft WhatsApp tegenwoordig niet gebruikt om te videobellen? Welnu, de applicatie, nu eigendom van Facebook, staat groepsvideogesprekken toe en dit is heel eenvoudig na de laatste verbeteringen die het heeft toegevoegd.

Een van de meest gebruikte instant messaging-applicaties ter wereld, heeft als handicap videogesprekken alleen toe te staan met de versie van de mobiele app, aangezien de webversie of de app voor computer, staat deze optie voorlopig niet toe. Oké, met deze kun je geen videogesprekken voeren vanaf je computer, maar WhatsApp, een van de meest gebruikte apps, kan een doodzonde zijn.

Populair onderwerp