Windows 10 2004 een beetje dichterbij: je kunt nu Build 19041.173 downloaden in de Slow Ring in het Insider-programma

Inhoudsopgave:

Windows 10 2004 een beetje dichterbij: je kunt nu Build 19041.173 downloaden in de Slow Ring in het Insider-programma
Windows 10 2004 een beetje dichterbij: je kunt nu Build 19041.173 downloaden in de Slow Ring in het Insider-programma
Anonim

Als we gisteren zagen hoe Microsoft Build 19603 uitbracht in de Fast Ring, is het vandaag tijd om te verwijzen naar gebruikers die deel uitmaken van de Slow Ring in het Insider-programma, leden die kan het buildnummer 19041.173 al downloaden en op uw computers installeren.

Build 19041.173 is nog een stap in het consolideren van de release van de update die in het voorjaar, misschien de hele maand mei, zou moeten aankomen voor Windows 10 in wat tot nu toe we hebben bekend als de 20H1-tak. En deze versie heeft, na het overwinnen van de Fast Ring en dankzij gebruikersfeedback, minder bugs op zijn naam staan.

Fixes en verbeteringen

Insider
Insider
  • Er worden inspanningen gedaan om compatibiliteitsproblemen met applicaties te elimineren waarbij oudere versies niet starten wanneer gebruikers wordt gevraagd de nieuwste versie van deze applicaties te installeren.
  • Er is een probleem opgelost waarbij bronnen niet konden worden toegewezen tijdens de initialisatie van het apparaat, waardoor bepaalde USB-apparaten voor massaopslag niet meer werken.
  • Er is een bug opgelost waardoor de mute-knop niet werkte op bepaalde apparaten met de Jouw telefoon-app.
  • Verhelpt een probleem dat een Input-Output Memory Management Unitfout (IOMMU) en een DRIVER VERIFIER DMA_VIOLATION (e6) fout veroorzaakt. Dit probleem treedt op na het hervatten van de slaapstand op systemen waarop Kernel Direct Memory Access (DMA)-beveiliging en Dynamic Root of Trust Measurement (DRTM) zijn ingeschakeld.
  • Bijgewerkte land- en operatorinstellingen-asset (COSA) om de dekking van automatische mobiele voorziening op apparaten met mobiel breedband te vergroten.

Bekend probleem

Langzaam
Langzaam
  • Houd er rekening mee dat Narrator- en NVDA-gebruikers die de nieuwste versie van Chromium-gebaseerde Microsoft Edge gebruiken, problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Microsoft Edge Legacy-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft een NVDA 2019.3 uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost.

Microsoft legt al de laatste hand aan de 20H1-tak en er gaan al een tijdje geruchten over een RTM-versie. Als u deel uitmaakt van de Slow Ring binnen het Insider-programma, kunt u de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update" Een update die gericht op alles om de prestaties van het besturingssysteem te verbeteren.

Populair onderwerp