Microsoft kondigt nieuwe functies aan die naar Teams komen om groepsvergaderingen gemakkelijker te maken

Inhoudsopgave:

Microsoft kondigt nieuwe functies aan die naar Teams komen om groepsvergaderingen gemakkelijker te maken
Microsoft kondigt nieuwe functies aan die naar Teams komen om groepsvergaderingen gemakkelijker te maken
Anonim

Op de cruciale momenten waarin we ons bevinden, hebben toepassingen om te communiceren met familie en vrienden en toepassingen die zijn ontworpen om werken op afstand te vergemakkelijken, meer bekendheid gekregen dan ooit tevoren. In tijden van opsluiting is contact, zelfs virtueel, essentieel

In het geval van Microsoft hebben we Skype, zowel op recreatief als professioneel gebied, maar ook met Teams, de tool van het Amerikaanse bedrijf die is ontworpen om teamwerk te vergemakkelijken. Een hulpprogramma dat Microsoft aankondigt, zal vijf nieuwe functies krijgen die dit jaar zullen verschijnen, sommige deze maand.

Meer controle over vergaderingen

teams
teams

Functies die de interventie en controle van gebruikers willen vergemakkelijken wanneer ze deelnemen aan gesprekken met meerdere partijen, zoals de deelnamemelding met de functie van het opsteken van de hand, de mogelijkheid om een vergadering voor iedereen tegelijk af te sluiten of deelnamerapporten te krijgen.

teams
teams
  • Hand opsteken-functie – Een verbetering die later deze maand wereldwijd wordt uitgerold, waarmee deelnemers aan de vergadering kunnen aangeven dat ze willen deelnemen. Tik gewoon op het pictogram voor handmatige hoogte in de bedieningsbalk van de vergadering.
  • Een vergadering gemakkelijk beëindigen: Een organisator(en) van een vergadering kan/kunnen nu een vergadering voor alle deelnemers beëindigen met een klik op een knop in de opties van de controlebalk van de vergadering..
  • Deelnemers volgen: Om te allen tijde bij te houden wie er aan een vergadering heeft deelgenomen, kunnen hosts een deelnemersrapport downloaden, te vinden in de deelnemerslijst. Een rapport met in- en uitchecktijden voor deelnemers.
  • Re altime ruisonderdrukking: het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om storende achtergrondgeluiden tijdens vergaderingen te verminderen. Het is een functie die later dit jaar beschikbaar komt.
  • Aangepaste achtergronden: u kunt de achtergrond in Teams-vergaderingen vervangen door uw eigen aangepaste afbeeldingen. Het is een aanvulling op de achtergrondvervaging, die kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om de omgeving achter ons te vervagen.

Populair onderwerp