Dit is hoe Microsoft denkt dat de Surface Duo uitwisselbaar kan werken met een of twee schermen in dezelfde app

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Microsoft denkt dat de Surface Duo uitwisselbaar kan werken met een of twee schermen in dezelfde app
Dit is hoe Microsoft denkt dat de Surface Duo uitwisselbaar kan werken met een of twee schermen in dezelfde app
Anonim

De Surface Duo is een van de toestellen waarmee Microsoft eind 2020 de markt wil verrassen. Samen met de Surface Neo zet het in op een opvouwbaar scherm dat, in tegenstelling tot modellen die we nu op de markt, heeft nog steeds een zichtbaar scharnier in het midden van het scherm

En het bestaan van dit scharnier heeft het bedrijf gemotiveerd om verschillende functies en verbeteringen aan te nemen om het gebruik van applicaties te optimaliseren wanneer ze worden uitgevoerd in de vervolgkeuzelijst. Nu weten we dat de Surface Duo de functie Screen Helper en Screen Manager ondersteunt en dankzij 4 functies optimaliseert hij het gebruik van het scherm dat zich aanpast aan de behoeften van de gebruiker

Schermhelper en schermbeheerder

Duo
Duo

Microsoft blijft ontwikkelaars helpen om applicaties te maken die zijn aangepast aan de Surface Duo en een goed voorbeeld hiervan is de preview van het ontwerp van het dubbele scherm waarin nieuwe bedieningselementen en gebruikersinterface verschijnen van wat de adoptie van Android als besturingssysteem zal betekenen.

De Surface Duo zal kunnen functioneren ongeacht de richting van het scherm. Het bedrijf heeft details laten zien van hoe de nieuwe schermmodi eruit zullen zien die je eerste Android-telefoon zal kunnen gebruiken.

Screen Helper neemt vier functies over zodat een applicatie weet waar het scharnier zich op het scherm bevindt en past de interface dienovereenkomstig aan. De Surface Duo kan apps zowel staand als liggend uitvoeren en kan apps uitvoeren met een enkele app of met meerdere apps. Een systeem waarmee een app de grootte van het scherm weet en zo het volledige beschikbare oppervlak beslaat.

De aanpassing aan het dubbele scherm zal voltooid zijn dankzij de implementatie van "Screen Manager", de functie die de bepa alt dat een hulpprogramma gaat van formaat op één scherm naar werken op dubbel scherm schermwanneer het detecteert dat de gebruiker het apparaat opent.

Er zijn nog vele maanden om te zien hoe de Surface Duo arriveert (samen met de Surface Neo) en tijd dat we de details van de nieuwe apparaten moeten leren kennen die zal zeker in het licht komen, voor de release.

Populair onderwerp