Microsoft brengt Build 19592 uit binnen het Fast Ring in the Insider-programma: de lente-update nadert

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 19592 uit binnen het Fast Ring in the Insider-programma: de lente-update nadert
Microsoft brengt Build 19592 uit binnen het Fast Ring in the Insider-programma: de lente-update nadert
Anonim

Hoewel de optionele updates volgens de planning vanaf mei zullen stoppen, op dit moment, wanneer veel van onze activiteiten stand-by staan bij Microsoft hebben ze nog steeds releases waarmee ze uw besturingssysteem kunnen oppoetsen en belangrijkste toepassingen. We hebben het onlangs gezien met Defender of iOS- en Android-apps zoals SharePoint en To-Do.

En nu gaan we ons concentreren op een klassieke taak binnen de activiteit van degenen uit Redmond, zoals het uitbrengen van compilaties binnen het Insider-programma. We mogen niet vergeten dat de plannen zijn voor de release van de 20H1-tak van Windows 10 in het voorjaar, ondanks de COVID-19-pandemie. Een proces dat nu een beetje verder gaat met de release van Build 19592 op de Fast Ring binnen het Insider-programma.

Verbeteringen in build 19592

2-in-1 converteerbare pc's zullen profiteren omdat deze build hun gebruik in tabletmodus verbetert. Met deze build kunnen gebruikers overschakelen naar de tabletmodus en dezelfde vertrouwde desktopervaring bieden zonder onderbrekingen en met enkele aanraakverbeteringen.

 • Verbeterde pictogramafstand op de taakbalk.
 • Het zoekvak op de taakbalk is gecomprimeerd in alleen-pictogrammodus.
 • Het aanraaktoetsenbord verschijnt automatisch wanneer u een tekstveld aanraakt
 • Bestandsbrowser-items zullen iets meer ruimte hebben, zodat ze comfortabel kunnen worden gebruikt door aanraking
 • Verbeterde en bijgewerkte enkele van de gerelateerde tabletinstellingen in het pad "Instellingen > Systeem", om meer controle over de ervaring te bieden.
Tablet
Tablet

In de geest van kwaliteitsborging zullen deze verbeteringen geleidelijk worden uitgerold, te beginnen met een deel van Insiders die nog nooit hun toetsenbord hebben losgekoppeld, of de tabletmodus voor instellingen hebben ingesteld op "Niet vragen en niet overschakelen".

 • U kunt de pc blijven gebruiken zoals deze normaal wordt gebruikt.
 • Om de modus te wijzigen, klapt u het toetsenbord gewoon in of verwijdert u het volledig.
 • U kunt het apparaat gebruiken als een aanraaktablet, zonder naar de tabletmodus te gaan.

Algemene wijzigingen en verbeteringen

Het Windows Search Platform (Indexer) is bijgewerkt en de logica is verbeterd om indexeringstijden te verbeterenEvenzo is er een verbetering aangebracht om het aantal keren dat de service uw bestanden indexeert aanzienlijk te beperken voor inhoud die de zoekervaringen niet beïnvloedt, waardoor een betere ervaring op Windows wordt geboden.

Bugfixes

Insider
Insider
 • Probleem opgelost waardoor ARM-apparaten een bugcheck ontvingen en de crash met deze build hebben verwijderd.
 • Verhelpt een probleem waardoor de pagina Optionele functies in Instellingen leeg kon worden weergegeven.
 • Er is een probleem opgelost waarbij corruptieherstel (DISM) ervoor zorgde dat het proces stopt bij 84,9%.
 • Er is een probleem opgelost waarbij, na het succesvol voltooien van een update-installatie en het opnieuw opstarten van het apparaat, de Shutdown-knop in het Start-menu Update & Shutdown & Update & Reboot bleef weergeven.
 • Verhelpt een probleem waardoor Windows-updates mislukken met fout 0x80070003.
 • Er is een probleem opgelost waardoor instellingen soms vastliepen bij het pauzeren van updates of het niet laden van de instellingenpagina van Windows Update.
 • Verhelpt een probleem met de vorige build waardoor er extra regels in de jumplist van de taakbalk verschenen.
 • Een probleem opgelost dat resulteerde in een zwart venster, met slechts één muis zichtbaar voor anderen, bij het delen van een enkele app via Microsoft Teams.

Bekende problemen

update
update
 • BattlEye en Microsoft hebben incompatibiliteitsproblemen ontdekt als gevolg van wijzigingen in het besturingssysteem tussen sommige Insider Preview-builds en bepaalde versies van BattlEye anti-cheat-software. Om Insiders te beschermen die deze builds mogelijk op hun pc hebben geïnstalleerd, hebben ze een compatibiliteitsbeperking op deze apparaten geplaatst, zodat ze geen getroffen Windows Insider Preview-builds krijgen aangeboden.
 • Weet u dat Narrator- en NVDA-gebruikers die op zoek zijn naar de nieuwste Chromium-gebaseerde versie van Microsoft Edge, problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Eerdere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft de NVDA 2019.3-patch uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost.
 • We verzamelen rapporten dat het updateproces gedurende lange perioden vastloopt bij het installeren van een nieuwe build.
 • Sommige apparaten kunnen tijdens het opnieuw opstarten een bugcontrole (GSOD) ondergaan om deze update te installeren. Als dit gebeurt, meldt u zich aan, plant u een tijd voor de installatie van de update en meldt u zich af bij alle gebruikersprofielen vóór de geplande installatietijd. De installatie gaat verder zoals verwacht.
 • De sectie Documenten in Privacy biedt een bug in het -pictogram en er wordt alleen een rechthoek weergegeven.
 • Als je Win + PrtScn probeert te gebruiken om een screenshot te maken, wordt de afbeelding niet opgeslagen in de map Screenshots. Voor nu moet je een van de andere opties gebruiken om schermafbeeldingen te maken, zoals WIN + Shift + S.
 • Sticky Note-vensters kunnen niet worden verplaatst Als tijdelijke oplossing, wanneer u de focus op Sticky Notes zet, drukt u op "Image" + Space. Er verschijnt een menu met een optie Verplaatsen. Selecteer het en gebruik vervolgens de pijltoetsen of de muis om het venster te verplaatsen.
 • We onderzoeken berichten dat sommige Insiders waarschuwingen voor compatibiliteit van stuurprogramma's krijgen wanneer ze proberen te updaten naar een nieuwere versie in bepaalde virtuele omgevingen.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die de weg vrijmaakt voor een update met nog bijna een jaar te gaan.

Populair onderwerp