Microsoft brengt ook wijzigingen aan in Office 365 vanwege COVID-19 om het netwerk niet te verzadigen

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt ook wijzigingen aan in Office 365 vanwege COVID-19 om het netwerk niet te verzadigen
Microsoft brengt ook wijzigingen aan in Office 365 vanwege COVID-19 om het netwerk niet te verzadigen
Anonim

In deze dagen, nu COVID-19 een groot deel van de planeet treft, hebben veel streamingvideobedrijven ervoor gekozen om de kwaliteit te verminderen. Daar hebben we Apple TV +, Disney +, Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, bedrijven die zich hebben aangesloten bij het verzoek van de Europese Unie om de kwaliteit van de video die ze op aanvraag uitzenden te verminderen en zo de ineenstorting van internet en niet telewerken en andere basisdiensten belemmeren

En het lijkt erop dat Microsoft ook meedoet aan een trend waarbij Sony met PS Network het nieuwste bedrijf is dat zich aanmeldt. En in het geval van die van Redmond bereiken de beperkingen Office 365 via een bericht dat platformgebruikers bereikt. Een melding waarin ze worden geïnformeerd over de wijzigingen die van toepassing zijn.

COVID-19 heeft ook invloed op Office 365

Kantoor
Kantoor

Deze maatregelen zijn gemotiveerd door de toegenomen activiteit en het gebruik van Teams, een toename in activiteit die vooral van invloed is geweest op toepassingen voor online werk, zoals OneNote en SharePoint. Het bedrijf schatte een toename van 500% in het gebruik van vergaderingen, telefoongesprekken en conferenties door teams in China of een toename van 200% in het gebruik van Teams op mobiele apparaten.

Er zijn een aantal veranderingen die gericht zijn op het verminderen van de belasting van de server en zodat de applicatie blijft functioneren zonder een grotere toestroom van gebruikers op te merken. In de verklaring staat het volgende:

Microsoft OneNote

  • OneNote in Teams zal alleen-lezen zijn voor zakelijke gebruikers, met uitzondering van onderwijs van deze beperking. OneNote op het web zal beschikbaar zijn om documenten te bewerken.
  • De downloadlimietgrootte en de synchronisatiefrequentie van bijlagen gewijzigd.
  • Meer informatie over alle beperkingen is te vinden op deze link.

Microsoft SharePoint:

  • Back-uptoepassingen worden opnieuw gepland om te worden uitgevoerd tijdens middagkantooruren en in het weekend De getroffen mogelijkheden omvatten migratie, DLP en vertragingen in bestandsbeheer na het uploaden van een nieuw bestand, video of afbeelding.
  • A downsamplingwordt toegepast op het afspelen van video.

Microsoft Stream

  • Tijdlijn is uitgeschakeld voor nieuw geüploade video's. Video's die al zijn geüpload, worden niet beïnvloed.
  • Voor video's van vergaderingen is de maximale resolutie ingesteld op 720p.

Voor nu zijn er voor deze beperkingen geen specifieke toepassingsdata vastgesteld en in feite bevestigen ze dat ze nieuwe beperkingen kunnen toepassen, afhankelijk van hoe de situatie evolueert om te proberen de services actief.

Populair onderwerp