De vermeende specificaties van een Surface Go 2, de betaalbare tablet van Microsoft, lijken gelekt

Inhoudsopgave:

De vermeende specificaties van een Surface Go 2, de betaalbare tablet van Microsoft, lijken gelekt
De vermeende specificaties van een Surface Go 2, de betaalbare tablet van Microsoft, lijken gelekt
Anonim

Het was juli 2018 toen Microsoft de Surface Go introduceerde. De nieuwe converteerbare tablet om te concurreren op de educatieve markt, een goedkoop model om de strijd aan te gaan met Apple's iPad en Google's Chromebooks. Een apparaat dat pas in augustus in Spanje kon worden gekocht.

Later aan het einde van het jaar arriveerde de Surface Go met LTE-verbinding, een model dat is ontworpen om altijd verbonden te blijven, zelfs als je niet thuis bent. En nu, ver in het voorjaar van 2020 de geruchten over een mogelijke tweede generatie van de Surface Go.

Surface Go… in zicht?

specificaties
specificaties

Microsoft's converteerbare en betaalbare tablet zag in februari geruchten verschijnen die verwezen naar een mogelijke verlenging, met een update waar Microsoft al aan zou werken. En nu in maart verschijnen mogelijke specificaties.

Bij gebrek aan officiële informatie van Microsoft hebben we voorlopig alleen aanwijzingen en lekken die het werk dat Microsoft aan het uitvoeren is bevestigen. Deze keer dankzij Twitter-gebruiker @_rogame.

Via zijn account op het populaire sociale netwerk heeft hij aan het licht gebracht wat de specificaties zouden kunnen zijn van de volgende Surface Go 2, een model dat zou worden uitgerust met een Intel M3-8100Y CPU op 1,10 GHz of een Intel Pentium 4425Y CPU op 1,70 GHz samen met 8 GB RAM en een Intel UHD 615 grafische kaart. In het geval van het model met de Intel M3-8100Y-processor zou een 256 GB of 128 GB SSD worden gebruikt, terwijl de variant met de Pentium 4425Y SoC bescheidener zou zijn en ervoor zou kiezen om een 128 GB SSD te monteren zonder de mogelijkheid van een opslagmodel.256GB.

Het zijn bescheiden processors, dus het zou in dit geval kunnen passen, omdat ze bedoeld zijn voor een product dat is ontworpen voor de educatieve markt, een model met een beperkte prijs dat concurreert in een andere marktniche dan krachtigere convertibles.

Populair onderwerp