Facebook heeft al een donkere modus op de webversie en een nieuw ontwerp: dus je kunt ze activeren

Inhoudsopgave:

Facebook heeft al een donkere modus op de webversie en een nieuw ontwerp: dus je kunt ze activeren
Facebook heeft al een donkere modus op de webversie en een nieuw ontwerp: dus je kunt ze activeren
Anonim

De donkere modus wint steeds meer aan aanwezigheid onder gebruikers en de toepassing ervan is niet alleen beperkt tot mobiele applicaties of besturingssystemen. De webpagina's en sociale netwerken zijn ook toegevoegd aan dit nieuwe ontwerp, iets dat we al hebben gezien op Twitter, zowel in de app als in de webversie en dat nu herha alt Facebook

En is dat het bedrijf van Mark Zuckerberg heeft aangekondigd dat de vernieuwde interface en de nieuwe donkere modus nu beschikbaar zijn voor alle mensen die via de webtoepassing toegang hebben tot het populaire sociale netwerk. Activeren is heel eenvoudig en hier leggen we uit hoe je het moet doen.

Hoe donkere modus toe te voegen

Via TechCrunch hebben ze informatie van Facebook verzameld die aankondigde dat "vanaf vandaag de meeste mensen op Facebook toegang zullen hebben tot het nieuwe desktopontwerp." Deze nieuwe interface wordt geactiveerd en gedeactiveerd door naar het menu "Instellingen" te gaan

Kopie wijzigen
Kopie wijzigen

Als je bovenaan kijkt, naast het vraagteken, zie je voor hulp een pijltje. We drukken erop en er wordt een vervolgkeuzelijst geopend aan het einde waarvan suggereert of we willen veranderen naar het nieuwe ontwerp en de donkere modus willen inschakelen. Dit is het resultaat.

Zodra we het hebben geladen, kunnen we teruggaan als we niet tevreden zijn. Klik gewoon op de pijl rechtsboven om het menu "Opties" weer te geven.

Nog een gezichtskopie
Nog een gezichtskopie

We kunnen dan het nieuwe ontwerp behouden met de lichtmodus, als we dat willen, of teruggaan naar het vorige ontwerp, dan noodzakelijkerwijs met de interface in het wit. En we kunnen de donkere modus altijd inschakelen met het nieuwe ontwerp door de bewerking te herhalen.

Witte kopie
Witte kopie

Met het nieuwe ontwerp zullen we veranderingen zien in de plaatsing van alle toegangen die we kennen: Facebook Watch, Marketplace, Groups en Gaming… alles verandert van plaatsing.

Facebook volgt de trend van andere applicaties onder de paraplu van hetzelfde bedrijf, zoals Messenger, Instagram en WhatsApp, die allemaal al de mogelijkheid hebben om een interface te gebruiken in donkere kleur.

Populair onderwerp