Groepsvideogesprekken voeren met Skype op iOS, Android, macOS en Windows is heel eenvoudig door deze stappen te volgen

Inhoudsopgave:

Groepsvideogesprekken voeren met Skype op iOS, Android, macOS en Windows is heel eenvoudig door deze stappen te volgen
Groepsvideogesprekken voeren met Skype op iOS, Android, macOS en Windows is heel eenvoudig door deze stappen te volgen
Anonim

In de situatie waarin we ons bevinden, velen geïsoleerd thuis vanwege het Coronavirus, lijkt contact onderhouden met vrienden en familie essentieel. Het is waar dat we de klassieke telefoon- of berichtentoepassingen kunnen gebruiken en berichten kunnen verzenden. Maar wat als we meer direct contact willen?

Is wat oproepen toestaan. Of het nu WhatsApp, Google Hangouts of Skype is, het is een manier om de tijd te doden en het contact niet te verliezen, ook al is het virtueel. Daarom gaan we uitleggen hoe je groepsgesprekken kunt voeren op Skype en hoe je dit kunt doen vanuit Windows, macOS, Android en iOS.

Skype op iOS, Android, macOS en Windows

Skype
Skype

Als voorwaarde is het in al deze gevallen nodig om de Skype-toepassing op onze computers te hebben. In het geval van Windows kan het worden gedownload van de Microsoft Store als het nog niet is geïnstalleerd. Van zijn kant is het beschikbaar op macOS via deze link, terwijl het op Google Play voor Android hier kan worden gedownload en voor iOS in de App Store via deze andere link. En dit alles gezegd hebbende, laten we de nodige stappen ondernemen.

Groep Skype-videogesprek op Windows

We beginnen met het Microsoft-besturingssysteem waarin we, zodra de Skype-app is geopend, zien hoe het scherm, na inloggen, in twee delen wordt verdeeld. We kijken naar degene aan de linkerkant, in de sectie "Nieuwe Chat".

skype 1
skype 1

We klikken om een menu te zien met drie opties waaruit we zullen kiezen "Nieuwe groepschat" waarna een ander venster wordt geopend waarin we de groep een naam kunnen geven.

skype 2
skype 2
skype 3
skype 3

Nu de groep en de naam al bekend zijn, hoeven we alleen de contacten uit onze agenda te selecteren of op uitnodiging, die we willen toevoegen aan het groepsgesprek, zodat in het laatste venster, worden ze weergegeven voordat u op de knop op de camcorder drukt waarmee u het gesprek wilt starten.

skype 5
skype 5
Skype 6
Skype 6

Skype Groepsvideogesprek op macOS

Met de applicatie open en de login gemaakt met ons Microsoft-account, gaan we naar de bovenste balk, bovenaan het scherm en zoeken naar "Bestand".

skype 1
skype 1

Eenmaal gevonden, druk op en uit de zichtbare opties markeren we "Nieuwe groep", die ons naar een venster zal brengen met de contacten van ons account om die toe te voegen die we wil toevoegen aan videogesprek.

skype 2
skype 2
skype 3
skype 3

Zodra de groep is gemaakt, druk op accepteren om deze een naam te geven en we zullen zien hoe een venster in Skype wordt geopend met de naam van de groep. In het bovenste deel drie pictogrammen, "videogesprek" (degene die ons interesseert), bel en voeg leden toe aan de groep.

skype 4
skype 4
skype 5
skype 5

Groepsvideogesprek met Skype op Android

Zodra we de applicatie hebben gedownload van Google Play en we zijn ingelogd, kijken we naar het symbool met het blauwe potlood rechtsonder, waarop we moeten klikken om te zien hoe een nieuw venster wordt geopend waarin we zie rechtsboven het icoon "Nieuwe Groepschat"

skype 1
skype 1

We klikken erop zodat de applicatie ons vraagt om een naam voor de groep te selecteren. Op dit moment hoeven we alleen nog de contacten toe te voegen die we willen toevoegen en dat is wanneer de app ons naar de groepschat brengt.

skype 3
skype 3

In de rechterbovenhoek zien we het camerapictogram om het gesprek te starten met de gebruikers die we hebben toegevoegd.

Skype Groepsvideogesprek op iOS

In het geval van iOS zijn er weinig verschillen met Android, meestal beperkt tot de plaatsing van de pictogrammen. En het is dat in dit geval het potloodpictogram in de rechterbovenhoek staat.

skype 1
skype 1

Als je erop klikt, gaan we naar het tabblad Conversaties, waar we "Nieuwe groepschat" moeten markeren en een naam geven.

skype 4
skype 4

We voegen de contacten toe waarvan we willen dat ze deel uitmaken van het gesprek en op het laatste scherm, al in de groepschat, klik op de knop "videogesprek" om het gesprek te starten.

Populair onderwerp