Je kunt nu de vier nieuwe premium-thema's van Microsoft gratis en in 4K-resolutie downloaden om je pc te personaliseren

Inhoudsopgave:

Je kunt nu de vier nieuwe premium-thema's van Microsoft gratis en in 4K-resolutie downloaden om je pc te personaliseren
Je kunt nu de vier nieuwe premium-thema's van Microsoft gratis en in 4K-resolutie downloaden om je pc te personaliseren
Anonim

Gisteren hadden we het over Edge toen we verwezen naar de aanpassingsmogelijkheden die worden geboden door de komst van het beeld van de dag op een vergelijkbare manier als wat er gebeurt met het vergrendelscherm, een verbetering mogelijk dankzij de komst van Microsoft Spotlight naar de browser.

En nu is de mogelijkheid om onze uitrusting aan te passen weer in het nieuws en opnieuw van Microsoft zelf, maar deze keer dankzij twee nieuwe themapakketten die het Amerikaanse bedrijf beschikbaar stelt voor gebruikers in de Microsoft Store. Wederom twee gratis thema's zoals World of Bamboo, Bending Light en Surfboards.

Achtergronden voor alle smaken

Bamboe kopie
Bamboe kopie

De eerste set heet World of Bamboo en bestaat uit in totaal 20 afbeeldingen in 4K-resolutie waarvan de hoofdpersoon dit exotische zilver uit het Aziatische continent is.

Kopie buigen
Kopie buigen

Het tweede uitgebrachte pakket reageert op de naam Bending Light en biedt met een gewicht van bijna 9 megabyte in totaal 18 afbeeldingen die wederom kiezen voor 4K-resolutie. In dit geval komt de hoofdrol in deze afbeeldingen overeen met de effecten wanneer een lichtstraal door een glazen prisma gaat.

Aarde kopiëren
Aarde kopiëren

Het derde achtergrondpakket heet Earth From Above. Het gaat om 14 afbeeldingen in full colour en in 4K resolutie met de aarde als hoofdrolspeler met een gewicht van 10, 49 megabyte.

Surfplanken kopiëren
Surfplanken kopiëren

Om af te ronden, moeten we verwijzen naar het derde thema in de reeks, Surfboards, dat de afbeeldingen een prominente plaats geeft in een reeks 16 4K-foto's gericht op surfplanken. Het heeft een gewicht van 8, 32 megabyte en is net als in de twee voorgaande gevallen gratis.

Deze nieuwe thema's laten zien hoe gemakkelijk het kan zijn uw bureaublad aan te passen in Windows. We hebben allerlei alternatieven gezien om de achtergrond van het inlogscherm of de bureaubladachtergrond te wijzigen met applicaties en webpagina's van derden.

Als je geïnteresseerd bent, kun je de nieuwe achtergrondpakketten installeren door de stappen te volgen die we eerder hebben gezien. Zodra we een van de thema's uit de Microsoft Store hebben gemaakt, hoeven we alleen nog maar degene te kiezen die we willen toepassen volgens de route "Start", "Instellingen", "Personalisatie", "Thema's"

We moeten ook onthouden dat een andere optie die we hebben is om de kleuren aan te passen aan het geselecteerde thema door het pad "Instellingen", "Personalisatie" en "Kleuren" te openen, waar we de achtergrondkleur markeren die we willen gebruiken met het gemarkeerde thema.

De vier nieuwe thema's, World of Bamboo, Bending Light, Earth from Above en Surfboards, kunnen worden gedownload via de bijbehorende links in de Microsoft Store.

Populair onderwerp