Xbox Series X: dit zijn de functies van de poorten die de nieuwe Microsoft-console voorlopig laat zien

Inhoudsopgave:

Xbox Series X: dit zijn de functies van de poorten die de nieuwe Microsoft-console voorlopig laat zien
Xbox Series X: dit zijn de functies van de poorten die de nieuwe Microsoft-console voorlopig laat zien
Anonim

Nog een paar maanden voordat de nieuwe Microsoft-console werkelijkheid wordt We hebben het, weet je, over de Xbox Series X, de machine die zal arriveren om te strijden om de troon van desktopconsoles met Sony's PlayStation 5 die ook in 2020 wordt uitgebracht (als er geen onverwachte veranderingen zijn met het Coronavirus).

De waarheid is dat we enkele specificaties van de nieuwe Microsoft-console kennen die spreken van grote kracht, net zoals we dankzij enkele gefilterde afbeeldingen hebben gezien hoe het ontwerp eruitziet. Sommige vormen die sommige specificaties verbergen in sommige verbindingen die we nu gaan bekijken

Poorten en hulpprogramma's

poorten
poorten

We zagen uitgelekte afbeeldingen van de achterkant van een console die al furore had gemaakt als het ging om het door Microsoft aangenomen ontwerp. Met enige twijfel, dit is wat er voorlopig bekend is over deze connecties:

  • Drie USB-A-poorten: de console heeft drie traditionele USB-poorten, twee aan de achterkant en één aan de voorkant. Poorten bedoeld, zoals tot nu toe het geval is, om een harde schijf, een controller, een toetsenbord, een muis aan te sluiten…
  • Optical SPDIF: Dit is een poort die is ontworpen voor hoogwaardige hoofdtelefoon- en luidsprekersystemen.
  • HDMI 2.1-uitgang: de nieuwe generatie HDMI is de brug om de Xbox Series X op de televisie aan te sluiten en voegt, zoals we al hebben gezien, verschillende voordelen toe, zoals het doorgeven van de 18 Gbps overdrachtssnelheid op HDMI 2.0 tot 48 Gbps in revisie 2.1, een ALLM-modus (Auto Low Latency Mode), VRR (Variable Refresh Rates), een verbetering die games soepeler laat bewegen
  • Ethernet-aansluiting: als we niet afhankelijk willen zijn van wifi, kunnen we de klassieke Ethernet-aansluiting gebruiken met een Cat5-kabel
  • Power Outlet: Het is niet bekend of de Xbox Series X een interne voeding zal hebben zoals de Xbox One X of een externe zoals de eerste Xbox One, maar dit het zal het stopcontact zijn om het op de elektrische stroom aan te sluiten.
  • CFExpress Slot: we zagen het vroeger. Het extra grote rechthoekige slot kan een slot zijn om een CFExpress-geheugenkaart te gebruiken om het basisgeheugen van de Xbox Series X uit te breiden. Voorlopig heeft Microsoft niet uitgelegd waar dit slot voor dient en daarom is het de enige poort die twijfel doet rijzen.
  • Kensington Lock: Met een hangslotpictogram is dit een Kensington-slotpoort om de console te beveiligen en diefstal te voorkomen.

De Xbox Series X is een van de aandachtsgebieden van het huidige jaar binnen de kalender die door Microsoft is opgesteld. 2020 belooft een actief jaar te worden en daar hebben we diensten zoals Xbox Game Pass en Project xCloud, die de Xbox Series X zullen vergezellen bij het debuut van het Amerikaanse bedrijf in de nieuwe generatie.

Populair onderwerp