Microsoft blijft de release van de lente-update oppoetsen en geeft Build 19041.113 vrij in de Slow Ring

Inhoudsopgave:

Microsoft blijft de release van de lente-update oppoetsen en geeft Build 19041.113 vrij in de Slow Ring
Microsoft blijft de release van de lente-update oppoetsen en geeft Build 19041.113 vrij in de Slow Ring
Anonim

Microsoft werkt nog steeds aan een goede start van de lente-update. Het is de 20H1-tak van Windows 10, een release die de laatste momenten al haast qua testen met verschillende releases binnen de verschillende ringen van het Insider-programma.

En nu moeten we verwijzen naar degenen die deel uitmaken van het Windows Insider-programma en zich in de Slow Ring bevinden. De reden is de release van Build 19041.113, die arriveert met de patch KB4540409 Het is een compilatie die de Slow Ring nieuwe functies biedt die eerder door de Fast Ring gingen en die we nu krijgen weet.

Verbeteringen en nieuwe functies

Insider
Insider
  • Deze build lost een probleem op dat ervoor kon zorgen dat Digital Rights Management (DRM)-videoweergave crashte in toepassingen die afhankelijk zijn van Windows 8.0 of later PlayReady Store Framework voor inhoudsbescherming.
  • Het werkt de copyrightdatum van Windows 10, versie 2004 bij naar het jaar 2020.
  • Er is een probleem opgelost dat ervoor zorgde dat het Kladblok-pictogram verscheen in het Start-menu na het verwijderen van de Feature-on-Demand (FOD)-versie van Kladblok.
  • Verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat sommige systemen niet meer reageren bij het inloggen omdat meerdere achtergrondservices worden gehost door hetzelfde servicehostproces.
  • Er is een probleem opgelost met de app Jouw telefoon waardoor er een time-out optreedt bij het kopiëren van grote pc-bestanden (zoals afbeeldingen) naar bepaalde telefoonmodellen.
  • Er is een probleem opgelost met mobiele data van bepaalde providers die connectiviteit op Microsoft Surface Pro X kunnen verhinderen.
  • Verhelpt een probleem dat verhinderde dat het nieuwe Microsoft Edge-pictogram op de taakbalk werd vastgezet nadat een gebruiker de nieuwe Microsoft Edge had geïnstalleerd en een nieuw profiel op het apparaat had gemaakt.
  • Verhelpt een probleem waardoor sommige gebruikers niet konden worden uitgelogd omdat de sessie van de gebruiker niet meer reageerde.

Bekende problemen

Bouwen
Bouwen

Microsoft is zich ervan bewust dat Narrator- en NVDA-gebruikers die op zoek zijn naar de nieuwste Chromium-gebaseerde versie van Microsoft Edge, problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Eerdere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft een NVDA 2019.3 uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost

Als je deel uitmaakt van de Slow Ring binnen het Insider-programma, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die vooral gericht is op het verbeteren van de prestaties van het besturingssysteem.

Populair onderwerp