Dit Microsoft-patent laat zien hoe zijn voorstel zou kunnen uitpakken in de puurste Galaxy Fold-stijl

Inhoudsopgave:

Dit Microsoft-patent laat zien hoe zijn voorstel zou kunnen uitpakken in de puurste Galaxy Fold-stijl
Dit Microsoft-patent laat zien hoe zijn voorstel zou kunnen uitpakken in de puurste Galaxy Fold-stijl
Anonim

Samsung's Galaxy Fold was de eerste telefoon met het flexibele schermconcept, bijna vergelijkbaar met de Huawei Mate X. In beide gevallen kennen we het verhaal al. Toestellen met een flexibel scherm die een volgende stap hebben gezien in de Galaxy Z Flip of de Motorola Razr, maar deze keer inzetten op het clamshell-formaat in plaats van het boektype.

Y is het horizontale openingsformaat dat dit patent laat zien waar ze bij Microsoft aan lijken te werken. Met de Surface Neo en Surface Duo aan de horizon is het niet verwonderlijk dat het Amerikaanse bedrijf werkt aan nieuwe ontwikkelingen om de catalogus van opvouwbare apparaten uit te breiden

Vouwscherm, niet flexibel

Octrooi
Octrooi

Het patent is getiteld "Foldable Display Device With Interactable User Interface on External Shell" Een opvouwbaar (niet-flexibel) display-apparaat met een interactief gebruikersinterface-oppervlak in de buitenste schil). Een naam die duidelijk maakt wat de uitgangspunten van dit ontwerp zijn.

Dit is een mobiel apparaat met een boekformaat en vouw waarin, wanneer gesloten, het deel dat naar buiten blijft gericht, een scherm biedt waarop enkele acties kunnen worden uitgevoerddie voorkomen dat u de mobiel hoeft te openen. Het patent suggereert dat het derde scherm, het buitenste scherm, het gebruik met gesloten mobiel mogelijk zou maken en inhoud zou beheren die later, bij het openen van het scherm, naar het hoofdscherm zou gaan.

Het maakt daarom gebruik van een drievoudig scherm, heel erg in de stijl van de oplossing die Samsung in de Galaxy Fold heeft gebruikt, aangezien dit model ook naar buiten opent in plaats van naar binnen zoals in de Huawei Mate X.

Het is echter niet iets nieuws, aangezien het patent Ense in 2018 werd ingediend bij het Europees Octrooibureau en in december 2019 werd gepubliceerd, dus we weten het niet op enerzijds of deze ontwikkeling werkelijkheid wordt en zo ja, wanneer het licht zou kunnen zien.

Populair onderwerp