Quick Ring-insiders kunnen nu Build 19559 downloaden: er komen meer kleurrijke pictogrammen en verschillende bugfixes aan

Inhoudsopgave:

Quick Ring-insiders kunnen nu Build 19559 downloaden: er komen meer kleurrijke pictogrammen en verschillende bugfixes aan
Quick Ring-insiders kunnen nu Build 19559 downloaden: er komen meer kleurrijke pictogrammen en verschillende bugfixes aan
Anonim

Gisteren zagen we hoe de nieuwe en kleurrijke iconen van Window 10X de Fast Ring bereikten binnen het Microsoft Insider-programma met de nieuwste Build die is uitgebracht door het Amerikaanse bedrijf. Het is de belangrijkste esthetische claim, maar het is niet de enige verbetering die we kunnen vinden in genoemde compilatie

Zoals aangekondigd door Microsoft op het Twitter-account van het Insider-programma, kan Build 19559.1000 nu worden gedownload en beginnen met het testen van de verbeteringen die het biedt. En samen met dezelfde oplossingen voor problemen met OneDrive, met virtuele machines van derden of zelfs een probleem dat een groen scherm veroorzaakte. Dit is de lijst met toevoegingen en opgeloste bugs die we zullen vinden.

Nieuwe pictogrammen

pictogrammen
pictogrammen
 • Nieuwe pictogrammen komen naar het Windows 10 startmenu, de taakbalk en het welkomstscherm. Voorlopig profiteren de apps Mail & Agenda, Groove Music, Voice Recorder, Calculator, Alarm & Clock en Movies & TV-apps.

Algemene wijzigingen, verbeteringen en fixes voor pc

 • Een probleem opgelost waardoor OneDrive crashte en onverwacht veel CPU gebruikte voor sommige Insiders in de vorige build.
 • Er is een probleem opgelost waarbij SCSI-controllers niet werden herkend met bepaaldevirtuele machines van derden, waardoor c1900191-fouten op deze apparaten werden veroorzaakt. Ze blijven aanvullende c1900191-bugs op andere apparaten onderzoeken.
 • Er is een probleem opgelost dat van invloed was op de betrouwbaarheid van het Start-menu na de update voor sommige Insiders.
 • Er is een probleem opgelost waardoor sommige Insiders een groen scherm kregen met een SYSTEMTHREAD EXCEPTION NOT HANDLED fout bij recente builds.

Bekende problemen

Compilatie
Compilatie
 • BattlEye en Microsoft hebben incompatibiliteitsproblemen ondervonden als gevolg van wijzigingen in het besturingssysteem tussen sommige Insider Preview-builds en bepaalde versies van BattlEye anti-cheat-software. Om Insiders te beschermen die deze builds mogelijk op hun pc hebben geïnstalleerd, hebben we een compatibiliteitsbeperking op deze apparaten geplaatst, zodat ze geen getroffen builds van Windows Insider Preview aangeboden krijgen. Ze hebben dit artikel geplaatst voor meer details.
 • Weten dat Narrator- en NVDA-gebruikers die op zoek zijn naar de nieuwste Chromium-gebaseerde versie van Microsoft Edge, wat problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. L De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Eerdere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft een bètaversie van NVDA uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost. Meer informatie is ook te vinden in de In Process-blogpost die meer in detail gaat over de bèta.
 • Zoek naar rapporten over het updateproces dat gedurende lange tijd blijft hangen bij het installeren van een nieuwe build.
 • Onderzoeksrapporten dat sommige Insiders niet kunnen updaten naar nieuwere builds met error 0x8007042b.
 • Beoordelingsrapporten dat sommige Insiders niet kunnen upgraden naar nieuwere builds met error 0xc1900101.
 • De sectie Documenten in Privacy heeft een gebroken pictogram en toont alleen een rechthoek.
 • Bij het upgraden met bepaalde talen, zoals Japans, geeft de pagina "Windows X% installeren" de tekst niet correct weer (er worden alleen vakjes weergegeven).
 • Blijft het probleem onderzoeken waarbij input op sommige plaatsen niet meer werkt als de geschiedenis van het klembord (WIN + V) wordt gesloten zonder iets te plakken.
 • De cloudhersteloptie voor Reset PC werkt niet op deze build. U moet de lokale herinstallatieoptie gebruiken bij het uitvoeren van Reset deze pc.

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die de weg bereidt voor een update die nog bijna een jaar duurt.

Populair onderwerp