Je kunt nu de nieuwe Office-app voor Android downloaden in de Google Play Store

Inhoudsopgave:

Je kunt nu de nieuwe Office-app voor Android downloaden in de Google Play Store
Je kunt nu de nieuwe Office-app voor Android downloaden in de Google Play Store
Anonim

Het was november 2019 toen we zagen hoe Microsoft zijn nieuwe Office-applicatie voor Android en iOS begon te testen. Een app die dient als link voor alle applicaties waaruit Office bestaat en die tot nu toe alleen als bèta toegankelijk was in de Google Play Store voor Android of met TestFlight als we kozen voor iOS.

En het is nu, in februari 2020, wanneer Office in de Google Play Store voor Android-gebruikers uit de preview-fase van de uitnodiging komt. De container-app voor toegang tot alle Microsoft-kantoortoepassingen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook…) nu kan worden gedownload door iedereen die geïnteresseerd is om het te proberen

Beschikbaar in Google Play Store

Kantoor
Kantoor

Het voordeel van deze app is dat alle Office-tools zijn gecombineerd in één We hoeven Word, Excel en PowerPoint niet apart te downloaden, om de drie meest populaire te noemen. Ze zijn nu beschikbaar in een enkele download die ons tijd en opslagruimte bespaart.

De applicatie die kan worden gedownload via deze link stelt ons in staat om alle functies uit te voeren die we al kennen Documenten maken en bewerken, ze uploaden naar de cloud of ze lokaal opslaan, werk delen uit, maak PDF-bestanden van foto's of Office-documenten, maak aantekeningen dankzij de integratie van Sticky Notes… kortom, een app die de productiviteit wil vergemakkelijken.

Het opvallende is dat in die zin Office voor Android nog niet is geoptimaliseerd voor tablets, hoewel Microsoft aan deze verbetering werkt, misschien tegelijk met de komst de iOS-versie naar de App Store.

Onthoud dat u in die zin Office voor iOS kunt testen via het bètaprogramma en de TestFlihgt-app via deze link, hoewel het testquotum op het moment van schrijven vol is dit artikel.

Op dit moment kunnen Office-applicaties worden gedownload in een enkel hulpprogramma of afzonderlijk, zoals we tot nu toe hebben gedaan. Wat niet duidelijk is, en dit bevestigt Android Police na contact met Microsoft te hebben opgenomen, is of de individuele toepassingen van Word, Excel, PowerPoint, Outlook… uiteindelijk uit de applicatiewinkels zullen verdwijnen.

Populair onderwerp