Microsoft brengt Build 19564.1000 uit in het Insider-programma: verbeteringen in GPU-besturing en een vernieuwde Agenda-app komen eraan

Inhoudsopgave:

Microsoft brengt Build 19564.1000 uit in het Insider-programma: verbeteringen in GPU-besturing en een vernieuwde Agenda-app komen eraan
Microsoft brengt Build 19564.1000 uit in het Insider-programma: verbeteringen in GPU-besturing en een vernieuwde Agenda-app komen eraan
Anonim

Als we gisteren zagen hoe de leden van de Slow Ring degenen waren die toegang hadden tot Microsoft's Build 19041.84, zijn het vandaag de meest gedurfde gebruikers die kunnen genieten van het nieuws van het Insider-programma dankzij de Build 19564.1000 zojuist door Microsoft uitgebracht voor de Fast Ring

Een build die vol met verbeteringen aankomt. Dit voegt meer controle over de GPU toe om de prestaties te optimaliseren, een Agenda-applicatie met een vernieuwde interface in preview-modus. Microsoft heeft de lancering aangekondigd op de officiële Windows Blog en nu gaan we bekijken welke verbeteringen het met zich meebrengt.

Grotere GPU-controle

Grafische afbeeldingen
Grafische afbeeldingen

Deze build voegt een verbetering toe aan de grafische instellingenpagina die toegankelijk is via pad "Instellingen > Systeem > Display > Grafische instellingen" Het doel is een betere controle over de aanduiding van de GPU waarop applicaties draaien.

Met deze update, de app-lijst en GPU-voorkeuren doel om de standaard voorkeurenbeheerervaring te verbeteren Als de app die we gebruiken niet in de lijst staat, kunnen we deze toevoegen met het vervolgkeuzemenu voor toepassingsselectie. Om het u gemakkelijker te maken, heeft Microsoft ook een zoekvak en filter toegevoegd aan de app-lijst.

Nieuwe app-interface voor Agenda

kalender
kalender

Microsoft werkt aan een verbeterde versie van de "Calendar" app voor Windows 10 en de preview is nu beschikbaar voor Windows Insiders. Dit zijn enkele van de beste die het met zich meebrengt:

 • Nieuwe thema's met keuze uit meer dan 30 verschillende thema's.
 • Verbeterde maandweergave nu inclusief kalenderpaneel waarmee je de gebeurtenissen van de dag in één oogopslag kunt zien.
 • Vereenvoudigde aanmaak van afspraken: Het is gemakkelijker om een afspraak aan je agenda toe te voegen.
 • Herontworpen accountnavigatie: Microsoft heeft het accountnavigatiepaneel opnieuw ontworpen, waardoor er meer ruimte is voor de gebeurtenissen van de dag. Alle synchronisatieagenda-accounts worden nu weergegeven als klikbare pictogrammen aan de linkerkant.
Icoon
Icoon

Om de preview te proberen moet je de Agenda-applicatie openen en de knop selecteren om de nieuwe functies te proberen. En als je niet tevreden bent, kun je altijd teruggaan naar de huidige versie.

Algemene wijzigingen, verbeteringen en fixes voor pc

update
update
 • Er is een probleem opgelost waarbij Oost-Aziatische IME's (Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans IME's) konden ontbreken in de taal-/toetsenbordschakelaar (bijvoorbeeld geopend met de Windows-toets + de spatiebalk) na het upgraden van 20H1 Build 19041 of eerder naar Windows 10 Insider Preview build (1936 of later). Houd er rekening mee dat deze oplossing dit voorkomt, maar als u al last had van een eerdere build, moet u de ontbrekende toetsenborden in de toetsenbordschakelaar verwijderen en opnieuw toevoegen door naar Instellingen > Tijd en taal > te gaan Taal > Voorkeurstalen, om een goede opnieuw in te voeren
 • Microsoft heeft de Japanse IME bijgewerkt zodat wanneer de nieuwe Microsoft Edge in de privémodus wordt gebruikt, het ook de privémodus in de IME mogelijk maakt.
 • Er is een probleem opgelost waarbij als de clipboard history (WIN + V) verscheen en je het verwierp zonder iets te plakken, de invoer op veel plaatsen stopte met werken totdat je pc opnieuw werd opgestart.
 • Microsoft repareert een crash die optrad bij het openen van Windows Ink Workspace.
 • Er is een probleem opgelost waardoor de gebruikersinterface van het wiel kon crashen (bij gebruik van een Surface Dial) wanneer er geen aangepaste opdrachten waren ingesteld.
 • Microsoft lost een probleem op dat ertoe kon leiden dat het wachtwoordveld op het inlogscherm niet correct werd weergegeven.
 • WSL Issue 4860 - Microsoft heeft een probleem opgelost waardoor sommige Insiders deze foutmelding kregen bij het gebruik van WSL2: Een verbindingspoging is mislukt op Windows.
 • Microsoft heeft een probleem opgelost waardoor sommige Insiders niet konden upgraden naar nieuwere builds met fout 0xc1900101. Microsoft blijft logboeken bekijken om aanvullende problemen met deze foutcode te onderzoeken.
 • Er is een probleem opgelost met de gebruikersinterface van Windows-instellingen (bij gebruik van een ISO, of indien gevraagd om problemen op te lossen die van invloed zijn op Windows Update, zoals weinig ruimte) waarbij de apostrof in "jij" werd vervangen door overbodige tekens.
 • Microsoft lost een probleem op waardoor bepaalde apparaten in recente versies niet meer konden slapen.
 • Microsoft heeft het gebruik van TLS in bepaalde shell-componenten verminderd.
 • Microsoft lost een probleem op waardoor een kleine groep Insiders hun systeemtijd onverwachts zag toenemen.
 • Microsoft repareert een crash waardoor sommige Insiders een groen scherm te zien kregen met een CRITICAL PROCESS DIED-foutbericht.
Insider
Insider
 • Opgelost een probleem dat een impasse kon veroorzaken bij het gebruik van de pc.
 • Microsoft repareert een crash die sommige Insiders ondervonden in EoaExperiences.exe bij het gebruik van de tekstinvoercursorprompt.
 • Microsoft lost een probleem op waarbij de focus niet kon worden ingesteld op het zoekvak in het algemene bestandsdialoogvenster wanneer het werd gestart vanuit Verbindingsinstellingen voor extern bureaublad en bepaalde andere toepassingen.
 • Microsoft lost een probleem op waarbij Verkenner de juiste mapgrootte niet berekende in Eigenschappen wanneer het UNC-pad langer was dan MAX_PATH.
 • Er is een probleem opgelost waarbij de banner bovenaan Instellingen kon aangeven dat er een update werd uitgevoerd, ook al zou Windows Update-instellingen aangeven dat deze up-to-date is.
 • Voor insiders die de kop Instellingen hebben, merkt u misschien dat het OneDrive-pictogram is bijgewerkt met de build van vandaag.
 • Microsoft lost een probleem op dat ervoor zorgde dat instellingen vastliepen bij het selecteren van synchronisatie tussen verschillende apparaten > Start op klembord.
 • Microsoft lost een probleem op met achtergrondovergangen in Build 19536 of later dat bepaalde achtergrondtoepassingen van derden beïnvloedde.

Bekende problemen

Insider
Insider
 • BattlEye en Microsoft hebben incompatibiliteitsproblemen ontdekt als gevolg van wijzigingen in het besturingssysteem tussen sommige Insider Preview-builds en bepaalde versies van BattlEye anti-cheat-software. Om Insiders te beschermen die deze builds mogelijk op hun pc hebben geïnstalleerd, heeft Microsoft een compatibiliteitsbeperking op deze apparaten geplaatst, zodat ze geen getroffen Windows Insider Preview-builds krijgen aangeboden. Zie dit artikel voor meer details.
 • Microsoft weet dat gebruikers van Verteller en NVDA die op zoek zijn naar de nieuwste Chromium-gebaseerde versie van Microsoft Edge, problemen kunnen ondervinden bij het browsen en lezen van bepaalde webinhoud. De teams van Narrator, NVDA en Edge zijn op de hoogte van deze problemen. Eerdere Microsoft Edge-gebruikers worden niet beïnvloed. NVAccess heeft een NVDA 2019.3 uitgebracht die het bekende probleem met Edge oplost.
 • Microsoft is op zoek naar rapporten over het updateproces dat gedurende lange tijd blijft hangen bij het installeren van een nieuwe build.
 • Microsoft onderzoekt berichten dat sommige Insiders niet kunnen upgraden naar nieuwere builds met fout 0x8007042b.
 • De sectie Documenten in Privacy heeft een gebroken pictogram en er verschijnt alleen een rechthoek.
 • Bij het upgraden met bepaalde talen, zoals Japans, geeft de pagina "Windows X% installeren" de tekst niet correct weer (alleen vakken worden weergegeven).
 • De cloudhersteloptie voor Reset deze pc werkt niet op deze build. Gebruik de lokale herinstallatieoptie bij het uitvoeren van Reset deze pc

Als je tot de Fast Ring binnen het Insider-programma behoort, kun je de update downloaden via de gebruikelijke route, namelijk "Instellingen > Update en beveiliging > Windows Update"Een update die de weg vrijmaakt voor een update met nog bijna een jaar te gaan.

Populair onderwerp